Vesa Surenkin

Blogi: Vesa Surenkin: Kiekkokulttuuria Venäjälle, hiekkaa Saharaan?

Anakonda.fi:n suosittu bloggaaja Vesa Surenkin kertoo menneen kiekkokauden kuulumisiaan. Onko juniorivalmennuksen viemisessä Venäjälle järkeä?

"Finaalin aikaan en saanut olla maassa" - Vesa Surenkin kausi päättyi Turkissa dramaattisesti

Anakonda.fi:n bloggaaja Vesa Surenkin valmensi päättyneen kiekkokauden ajan Turkissa - ja seurajoukkueen loppuhuipennuksen etänä, koska ei saanut olla maassa.

Tuomari jätti jäähyn viheltämättä - "Se olisi ollut vähän liikaa"

Turkissa valmentava Vesa Surenkin vie taas eksoottisen lätkämaan kuvioihin Anakonda.fi -blogissaan. Tällä kertaa ihmetystä aiheuttavat muun muassa tuomarit ja otteluohjelma.

Lätkäterveisiä Turkista: kolmosdivarin MM-huumaa, mukana esimerkiksi Etelä-Afrikka, Hongkong ja Luxemburg

Anakonda.fi:n kiekkobloggaaja Vesa Surenkin toimii Turkin maajoukkueen kakkosvalmentajana 3. divisioonan MM-turnauksessa. Kisat järjestetään terrorismin varjossa, Surenkin kirjoittaa.

Vesa Surenkinin blogi: "Turkin maajoukkueen kamera varastettiin Suomessa"

Jääkiekkovalmentaja Vesa Surenkin kirjoittaa Anakonda.fi:n blogissaan kokemuksiaan Turkin maajoukkueen kakkosvalmentajana. Viiltäviä havaintoja milloin mistäkin tekevä Surenkin joutuu nyt kirjoittamaan kriittisesti suomalaisesta rehellisyydestä.

Blogi: Vastustaja yritti potkaista suomalaispelaajaa luistimella kasvoihin, turkkilaistuomari: "Eihän se osunut!"

Anakonda.fi:n lätkäbloggaaja, Turkin maajoukkueen kakkosvalmentaja Vesa Surenkin kertoo taas havaintojaan jääkiekon kehitysmaasta.

Lätkävalmentaja ihmettelee, miksi luistelu ei ole fitness -laji? - "Hanuri kehittyy"

Miksi kukaan ”fitnessguru” ei Suomessa ole ”keksinyt” tätä tehokasta reisiä ja hanuria kehittävää liikuntamuotoa? Näin kysyy Anakonda.fi:n blogissaan Istanbulissa työskentelevä jääkiekkovalmentaja Vesa Surenkin. Kirjoituksessa myös pohdintaa taannoisista terrori-iskuista.

Näin Turkin lätkäjoukkueessa:"Nuorempi pelaaja ei uskaltanut viedä kokeneemmalta kiekkoa - edes harjoituksissa!"

Joo, joo, on NHL, KHL, Liiga ja Nuorten MM-kisat. Mitäpä niistä, kun voi lukea Turkin jääkiekkomaajoukkueen värikkäästä arjesta! Anakonda.fi:n bloggaaja Vesa Surenkin työskentelee Turkin jääkiekkojoukkueen valmennusryhmässä. Vepu komennon jälkeen nuorempi pelaaja saa viedä kiekon vanhemmalta harjoituksissa...

Vesa Surenkin Turkin maajoukkueen valmennusryhmään - "Taas sitä ollaan jääkiekon kehitysmaassa!"

Vesa Surenkin valmentaa nyt Turkissa - se on jo 11. valtio, jossa entinen huippupelaaja jakaa oppejaan. Jo tuttuun tapaan hän myös kirjoittaa kokemuksiaan blogissa Anakonda.fi:n lukijoille. Heti pestin aluksi hänet unohdettiin viedä harjoituksiin...

Valmentaja sai kenkää, kun seuran rahat loppuivat - "Jo syyskuussa, uusi ennätys?"

Vesa Surenkin jatkaa värikkäitä seikkailujaan jääkiekkoilun ihmeellisessä maailmassa. Anakonda.fi:n blogissaan hän kertoo nyt, kuinka valmentajan potkuihin oli kerrankin hyvä syy: rahat olivat niin finaalissa, että koko seuran toiminta loppui.

Kiekkovalmentajan blogi:"Edellinen kausi unohdettu, rahoja odotellaan edelleen"

Jääkiekkovalmentaja Vesa Surenkin jatkaa suosittuja blogi-kirjoituksiaan Anakonda.fi:ssä. Tällä hetkellä Surenkin koutsaa ja havainnoi tutun terävään tyyliinsä latvialaista lätkäarkea, joka ei varsinaisesti ole glamourilla ladattu. Mutta miksi Surenkinin sormenpäät eivät puudu?

Vesa Surenkin: Näin jääkiekosta tuli pysyvä osa elämääni

Jääkiekkovalmentaja Vesa Surenkin on kokenut värikkään uran, hän on valmentanut kymmenessä maassa - ja elänyt sitä ennen juniori- ja huippukiekkoilijan arkea. Anakonda.fi -blogissaan Surenkin kertoo urheilullisen elämäntarinansa.

Korruptiota jääkiekon ammattilaissarjassa - "Pelikiellosta selvisi maksamalla"

Anakonda.fi:lle kazakstanilaisen jääkiekkoelämän erikoisuuksia kirjoittanut valmentaja Vesa Surenkin viettää ansaittua lomaa Espanjassa. Hän niputtaa blogissaan hopeaan päättyneen kauden, joka oli "mahtava seikkailu", mutta myös "pettymys".

Vastustaja lähetti suomalaisvalmentajalle ääninauhan oman koutsin huutopalaverista!

"Aika lojaalia porukkaa", ihmettelee jääkiekkovalmentaja Vesa Surenkin Anakonda.fi:n blogissaan Kazakstanin liigan lätkäkuvioita. Surenkinin Arlan -joukkue valmistautuu liigan finaaleihin.

Jääkiekkojoukkueen kauhujen matka - "Kuski ei huomannut, että bussista puuttuu rengas!"

Miltä tuntuisi matkustaa 12 tuntia huonolla tiellä? Niin huonolla, ettei kuski huomaa kun bussista putoaa rengas! Anakonda.fi:n bloggaaja, jääkiekkovalmentaja Vesa Surenkin tietää. Hän kirjoittaa työstään ja elämästään Kazakstanissa.

Lätkäarkea Kazakstanissa: poliisi antoi joukkueen bussikuskille sakot - tämä kieltäytyi maksamasta

Jääkiekkovalmentaja Vesa Surenkin kertoo Anakonda.fin blogissaan, millaista on elämä kaukalossa ja sen ulkopuolella Kazakstanissa. Tällä kertaa hän on nähnyt, mitä on korruptio - niin kiekossa kuin liikenteessäkin.

Jääkiekkovalmentaja Vesa Surenkinin kauhunhetki Kazakstanissa:"Taksi antoi kyydin - peruutti sitten vaimon ja lapsen päälle"

Jääkiekkovalmentaja Vesa Surenkinin elämään Kazakstanissa mahtui tällä viikolla pelottava tilanne: vaimo ja lapsi jäivät heidät perille kyydittäneen taksin alle. He selvisivät, Surenkin kirjoittaa Anakonda.fin blogissaan.

Blogi: Vesa Surenkin:"Jäämestari oli ajokunnossa viimeksi joulukuun alussa!"

Kun Kazakstanissa juhlitaan niin silloin juhlitaan: jääkiekkovalmentaja Vesa Surenkinin mukaan paikallisen hallin jäämestari on ollut siinä kunnossa, ettei jäädyttämisestä tullut aikoihin mitään. Surenkin havainnoi kazakstanilaista elämää Anakonda.fin blogissaan.

Blogi: Vesa Surenkin:"Saimme jäähyn, kun vastustajan huoltaja kompastui vesipulloon!"

Jääkiekkovalmentaja Vesa Surenkin havannoi kazakstanilaista elämää Anakonda.fin blogissaan. Tällä kertaa ajellaan "nykysivilisaation huonoimmilla teillä" ja etsitään hotellihuoneesta valokatkaisijaa ja pistorasiaa. Mukana myös lätkää.

Blogi: Vesa Surenki:"Vastustajan lääkäri pyysi, ettei tehdä 20 maalia enempää!"

Venäläisvalmisteisen junan makuuvaunu, jossa seurana on pieniä mummoja. Vodkaa kauppakeskuksessa. Näillä mennään, Vesa Surenkinin Anakonda.fille kirjoittamassa blogissa. Mukana myös kazakstanilaista jääkiekkoa.

Blogi: Vesa Surenkin - "Valmentajatutkinto vankilassa?"

Vesa Surenkin on suomalainen jääkiekkovalmentaja, joka tekee työtään Kazakstanissa. Anakonda.fin blogissa hän kirjoittaa värikkäästä elämästä. Tähän viikkoon on jo mahtunut muun muassa oman apuvalmentajan yllätyspotkut ja naapuriseuraa koskeva villi huhu, johon mahtuvat muun muassa sanat kavallus, pidätys ja vankila.

Uusi blogi: Vesa Surenkin:"Näihin hommiin ei kannata ruveta, jos haluaa joka päivä kuunnella Aamulypsyä ja käydä S-marketissa"

Tiedättekö kaupungin Kökşetaw? Jääkiekkovalmentaja Vesa Surenkin tutustuttaa Anakonda.fin lukijat Kazakstanin liigaan. Kazakstan on kymmenes maa, jossa Surenkin valmentaa. Blogissaan hän kirjoittaa havainnoistaan kaukalossa - ja sen ulkopuolella.