Cooking With Kasmir

Cooking With Kasmir 10 - Uuden vuoden uusi nousu w/JVG

Venähtivätkö juhlat toisen päivän puolelle? Sellaista sattuu. Tällä kertaa niin käy Anakonda.fin kokkiohjelmassa Cooking With Kasmir Axl Smithille, Kasmirille ja vieraina olevalle JVG:lle. Mutta miksi VilleGalle soittaa äidille kesken kaiken?

Cooking With Kasmir 8 - Juontajan brunssi w/YleX:n Viki & Mäkkäri

Cooking With Kasmir on leikkituulella. Anakonda.fin netti-tv:n kokkiohjelmassa kerrotaan vieraiden YleX:n Viki & Mäkkärin työkommelluksia "bailumaratonista", opitaan kätevä tapa kuutioida avokado - ja pelataan "herpes-lottoa"...

Cooking With Kasmir 7 - YouTuben mestari Eeddspeaks

Cooking With Kasmir on erilainen ruokaohjelma. Tänään paitsi kokataan ja syödään, puhutaan myös siitä miten tulee suosituksi YouTube -hahmoksi kuten Eeddspeaks. Lisäksi syödään raaka sipuli.

Cooking With Kasmir 6 - Itsenäisyyspäivä

"Kaikki kokkiohjelmat on ihan paskoja", Axl Smith töräyttää heti Cooking With Kasmirin aluksi. Seuraavan vartin aikana hän ja Kasmir todistavat, että niin ei ole pakko olla. Itsenäisyyspäiväohjelman vieraana nähdään Paleface.

Cooking With Kasmir 5:Kiitospäivä - "Nyt tehdään jenkkiruokaa!"

Kiitospäivä eli Thanksgiving on suuri pohjoisamerikkalainen juhlapäivä. Silloin syödään. Anakonda.fin netti-tv-sarjassa Cooking With Kasmir päästään käsiksi herkkuihin, joita loihtivat tuttuun tapaan kokki-artisti Kasmir sekä juontaja-laulaja Axl Smith.

Cooking With Kasmir 4 - Lasten oikeuksien päivä

Cooking With Kasmir on entisen ammattikokki, laulaja Kasmirin ja juontaja-laulaja Axl Smithin erilainen - parempi - ruokaohjelma. Tässä jaksossa kaksikko kuulee totuuden lapsen suusta:"Tää on niin hyvää, että syön tätä koko ajan!"

Cooking with Kasmir 3 - Ravintolapäivä

Netin parhaan kokkiohjelman uusimmassa jaksossa valmistaudutaan ravintolapäivään. Kasmirin ja Axl Smithin vieraana on näyttelijä, laulaja Reino Nordin

Cooking with Kasmir 2 - ruotsalaisuuden päivä

Laulaja-kokki Kasmirin ja juontaja-laulaja Axl Smithin kokkiohjelman toista jaksoa kelpaa katsoa muulloinkin, mutta erityisesti torstaina. Ruotsalaisuuden päivän ohjelman teemavieraana on laulaja Krista Siegfrieds.

Uusi sarja: Cooking with Kasmir - Halloween

Anakonda.fi ylpeänä esittää: Cooking with Kasmir! Laulaja, entinen ammattikokki Kasmir ja laulaja-juontaja Axl Smith ovat tehneet uudenlaisen ruokaohjelman, joka neuvoo paitsi keittiöhommissa, toimii myös oppaana urbaaniin elämään - ja siitä selviämiseen.