Ruoka ja juoma

Terveiset Japanista - Katso kuvat Kaapelitehtaan oluttapahtumasta

Helsinki Beer Festival veti viikonvaihteessa Helsingin Kaapelitehtaalle paljon pienpanimoiden ja vähän isompienkin tuotteista kiinnostuneita. Anakonda.fi kuvasi tunnelmia.

Ravintolasuosikki BasBasin kylkeen kasvoi viinibaari

Helsinki on taas vähän vähemmän tylsä paikka, kun BasBas -bistron kyljestä löytyy BasBas & Staff Wine Bar. Anakonda.fi kertoo, millaisesta baarista on kyse.

Jussi69 palkitaan viskinmyynnistä - Riff on ollut menestys

Rokkiravintola Riffin suosio ylitti omistajansa Jussi69:n mukaan odotukset ensimmäisen vuotensa aikana.

Reseptit: entrecote, ananas grillissä ja täytetyt herkkusienet

Anakonda.fi:n netti-tv -ohjelma Miehen G-Piste kannustaa syksyn grillauksiin entrecotella - reseptit siihen ja oheisiin löytyvät tästä.

Skirt steak - katso resepti ja vinkit grillaukseen

Anakonda.fi:n netti-tv-ohjelma Miehen G-piste kannustaa grillaamaan Skirt steakia - resepti löytyy tästä.

Avoburger on hampurilaisten avokadopasta! - Katso resepti

Avokadopasta on hitti, koska on hyvä ja helppo ruoka. Samaa on myös herkullinen ja nopeasti valmistuva hampurilainen, joka esitellään Anakonda.fi:n netti-tv -ohjelmassa Miehen G-Piste. Grillatun avoburgerin ja mangochutneyn resepti löytyy tästä.

Tuska-festarilla taas tyylitelty Black Dining - "Ei silti hienohelmajuhla"

Helsingissä tänä viikonloppuna jyristettävä Tuska -festivaali on paitsi raskaan rockin, myös kulinarismin juhlaa.

Reseptit: Naudan tomahawk -pihvi, jalopeno-pikkelsi, avokado-maissi-kukkakaalisalaatti

Tässä reseptit Anakonda.fi:n grillausohjelmaan Miehen G-Piste. Tomahawk -pihvin grillaaminen on yksinkertainen homma, jossa kisällistä tulee mestari, kun seuraa näitä temppuja.

Optio listasi: nämä ovat 10 Suomen parasta ravintolaa

Helsinkiläinen Olo on ykkönen, kun Kauppalehti Optio listasi Suomen tämän hetken parhaat ravintolat. Listalle mahtuu mukavasti myös uusia tulokkaita.

"Kuusenkerkkä-Jallu" - Tee nyt juoma, jonka voit juoda 2017

Maistuisiko persoonallinen juoma, jonka pohjana on leikattua konjakkia? Anakonda.fi kehottaa pistämään "tilauksen" päälle, jos juomaa tahtoo nauttia vuoden kuluttua.

Finnjävel - Mahtipontista ja tuunattua suomalaista

Finnjävel täyttää mahtipontisen ennakkorummutuksen odotukset. Anakonda.fi nautiskeli kevään puhutuimmassa uudessa ravintolassa.

Hernesaarenranta avattiin isompana - Katso kuvat

Helsingin Hernesaaressa on viime kesän malliin kesäravintola-alue, nyt peräti 4000 ihmiselle. Anakonda.fi oli mukana vappuaaton avajaisissa.

Hans Välimäki:"Kesän grillaustrendi on jälkimarinointi!"

Grillata voi aina, mutta mikä on juuri tämän kesän juttu? Anakonda.fi kertoo, miten kaksi huippukokkia näkee grillauksen trendit.

Samppanja - koolla on väliä, pullon koolla

Samppanja on aina hyvää, mutta onko se magnum -pullosta nautittuna vielä parempaa? Anakonda.fi maistoi.

Henri Alén on nyt Finnjävel - uusi ravintola sukeltaa perinne-Suomeen

Tähtikokit Henri Alén, Tommi Tuominen ja Timo Linnamäki avaavat Helsinkiin supisuomalaiseen perinneruokaan nojaavan ravintolan. Anakonda.fi esittelee Finnjävelin, jonka aterimet, huonekalut ja jopa musiikki on paikalle varta vasten räätälöityä.

Viron pienpanimot tulivat kylään Helsinkiin

Uteliaan olutharrastajan kannattaa suunnata helsinkiläiseen Bryggeri -olutravintolaan, jonka Viron pienpanimoviikoilla on noin 60 erilaista olutta.

Street Food on nyt kaikkien katuruokaa - Katso kuvat tapahtumasta

Street Food Carnival veti viikonvaihteessa runsaasti kävijöitä Helsingin Kaapelitehtaalle. Anakonda.fi kiersi tapahtumassa kameran kanssa.

Pariisi -keittokirjan tehnyt suomalaiskokki: "Pariisissa on aina tervetullut olo"

Suosittujen Sandro - ja The Cock -ravintoloiden luojan, helsinkiläiskokki Richard McCormickin tuore Pariisi -keittokirja on ajankohtaista luettavaa - ja kokattavaa. Anakonda.fi kaivaa kirjasta asennetta surusta toipuvan suurkaupungin tulkitsemiseen.

Teuvo Loman suunnitteli Burger Kingille "pikaruokasaunan"

Tähän ei amerikkalainen pysty: sauna Burger Kingin yhteyteen. Anakonda.fi kävi suomalaisen pikaruokasaunan avajaisissa ja kuuli, kuinka asetelmaa sai perustella kansainvälisen yrityksen päämiehille. Saunan suunnitellut Teuvo Loman sen sijaan tiesi koko ajan, mitä tahtoo.

Reseptit: Grilliin karitsan kyljykset, romaine-salaatti ja vesimeloni

Anakonda.fi:n netti-tv-ohjelma Miehen G-Pisteen syysjaksossa grillataan karitsan kyljyksiä, romaine-salaattia ja vesimelonia. Lisäksi kierrätetään hittikeittokirjan resepti mausteisesta kikhernesalaatista.

Musta sillimunkki ja muita ihmeitä Turun Food & Fun -tapahtumassa

Ruoka- ja drinkkitapahtuma Food & Fun on kerännyt kansainvälisen kokkijoukon Turkuun. Anakonda.fi maistoi, mistä on kyse.

Onko pienpanimoiden suosio pois isoilta?

Käsityöläisoluet ovat tulleet marketteihin ja ravintoloiden juomalaistoille. Mutta onko se pois isoilta juomafirmoilta? Anakonda.fi kysyi asiaa Tsekin suurimman panimon, Pilsner Urquelin kaupalliselta johtajalta Lubos Kastnerilta.

Chalupa tarjoaa meksikolaista pikaherkkua - Uuden ketjun taustalla kotimainen menestysyhtiö

Helsingin Kalliossa aloittava Chalupa valmistaa Kotipizzan siipien suojassa tyylikästä ja maukasta meksikolaista pikaruokaa. Anakonda.fi maistoi tacoja - ja kertoo nyt Chalupan tarinan.
Tomahawk -kyljys, härän ribs, coleslaw, mexican street corn

Reseptit: Tomahawk -kyljys, härän ribsit, meksikolainen katumaissi ja coleslaw

Miehen G-Pisteen neljännen jakson reseptit löytyvät tästä.
Timo Kuoppamäki, Anakonda.fi, Miehen G-piste

Reseptit: Flank Steak eli kuvepaisti, "avokadoranskikset", Chimichurri ja grillattu kesäkurpitsa

Miehen G-piste -netti-tv -sarjan kolmannen osan reseptit löytyvät tästä.

Reseptit: Lammasburger, porsaanfile steak sandwich ja grillatut paprikat

Miehen G-piste grillausohjelman toisen osan reseptit ovat täydellisiä - ja täyttäviä - kesäherkkuja.

Taste of Helsinki - Katso kuvat ravintolataivaasta

Viikonloppuna voi pääkaupungissa syödä paitsi kaikissa normaalisti auki olevissa ravintoloissa, myös monien pop-up -versioissa Kansalaistorilla. Anakonda.fi kävi avajaisissa ja kuvasi kiinnostavia ihmisiä, ruokia - ja joidenkin huumorintajua koettelevan t-paitatekstin.

Tomi Björck Flow -festareille - Katso lista tapahtuman kaikista ravintoloista

Elokuun puolivälissä järjestettävä Flow -festivaali on tänäkin vuonna paitsi musiikin, myös ruuan juhlaa. Anakonda.fi kertoo, mitkä ravintolat ovat tänä vuonna mukana Flow` ssa.

Resepti: täytetty kala ja grillatut kasvikset

Miehen G-piste netti-tv -ohjelman ensimmäisen jakson ruokien reseptit

Mainosmies teki hittikeittokirjan - "Intohimo on kova pätevöittäjä"

Kevään myydyimpiä tietokirjoja on ollut Alex Niemisen ja Riikka Sukulan keittokirja Vege. Anakonda.fi kysyi Niemiseltä, miksi nimenomaan Vege? Ja kuinka ihmeessä hän, muun muassa mainos- ja musiikkimies ehti tehdä keittokirjankin.

Sivut