Juomat

Pienpanimot yhdistivät voimansa: yhteinen tölkkiolut

Pienpanimoiden yhteistyö ei ole uusi juttu, mutta neljän panimon yhteinen tölkkiolut tuo Suomeen amerikkalaisen panimomuodin.

Terveiset Japanista - Katso kuvat Kaapelitehtaan oluttapahtumasta

Helsinki Beer Festival veti viikonvaihteessa Helsingin Kaapelitehtaalle paljon pienpanimoiden ja vähän isompienkin tuotteista kiinnostuneita. Anakonda.fi kuvasi tunnelmia.

Jussi69 palkitaan viskinmyynnistä - Riff on ollut menestys

Rokkiravintola Riffin suosio ylitti omistajansa Jussi69:n mukaan odotukset ensimmäisen vuotensa aikana.

"Kuusenkerkkä-Jallu" - Tee nyt juoma, jonka voit juoda vuoden kuluttua

Maistuisiko persoonallinen juoma, jonka pohjana on leikattua konjakkia? Anakonda.fi kehottaa pistämään "tilauksen" päälle, jos juomaa tahtoo nauttia vuoden kuluttua.

Samppanja - koolla on väliä, pullon koolla

Samppanja on aina hyvää, mutta onko se magnum -pullosta nautittuna vielä parempaa? Anakonda.fi maistoi.

Onko pienpanimoiden suosio pois isoilta?

Käsityöläisoluet ovat tulleet marketteihin ja ravintoloiden juomalaistoille. Mutta onko se pois isoilta juomafirmoilta? Anakonda.fi kysyi asiaa Tsekin suurimman panimon, Pilsner Urquelin kaupalliselta johtajalta Lubos Kastnerilta.

"Espoon ensimmäinen panimo" ja muut pienpanijat esillä

Helsinki Beer Festival kutsuu viikonloppuna Kaapelitehtaalle. Vaikka tapahtuman teemamaa on Itävalta, Anakonda.fi kannustaa tutustumaan kotimaisiin pienpanimoihin, joita on myös paikalla kiinnostava otos.

On oluella hintaa: 157 euroa/pullo!

Ensi viikonloppuna järjestettävän Helsinki Beer Festivalin kallein tuote on sveitsiläisen Brauerei Schloss Eggenbergin Samichlaus 2014. Anakonda.fi kiittää, että sitä saa 157 eurolla sentään kolmen litran pullon!

Marskilla on ryyppy, mutta minullapa on oma olut!

"Lähdetäänkö Kekkoselle?" Siinä lause, jonka Anakonda.fi veikkaa yleistyvän, kun nyt lanseerattu Kekkonen -keskiolut saadaan laajemmin kauppoihin. Länsi-Savon mukaan presidentti Urho Kekkosen perikunta suhtautuu nimikkobisseen "hyväntahtoisen innostuneesti".

Ilmiö: nyt olutta juodaan pieniä annoksia - Myynnissä jopa desin "tuoppi"

Kuluva talvi on tehnyt hyvää Helsingin olutkulttuurille. Anakonda.fi vieraili kahdessa uudessa olutbaarissa ja törmäsi ilmiöön: oluita maistellaan pieninä annoksina.