Heikki Lukinmaa

Blogi: Heikki Lukinmaa: Muistoja kuolleesta opettajasta

Vanhat opettajat jäävät mieleen vuosikymmenien vierittyä. Persoona menee yli opetuksen. Saksan kielen opettajan kuolinuutinen pysähdytti Anakonda.fi:n Heikki Lukinmaan.

Blogi: Heikki Lukinmaa: Ikääntymisestä - ja nuorten naisten tekoripsistä

Heikki Lukinmaa kärsii elämänsä ensimmäistä ikäkriisiä ja kertoo Anakonda.fi:n blogissa, miltä se tuntuu.

Blogi: Heikki Lukinmaa: Aika ei odota

Anakonda.fi:n blogissaan toimittaja Heikki Lukinmaa on perimmäisten kysymysten äärellä: aika kuluu nopeasti, liian nopeasti. Tartu hetkeen, niinhän laulavat omin sanoin myös Bob Dylan ja Lasse Mårtenson.

Blogi: Kun skloddi muutti pois

Heikki Lukinmaa kertoo Anakonda.fi:n blogissa siitä, miltä tuntuu faijasta, kun aikuiseksi kasvanut lapsi muuttaa pois kotoa.

Blogi: Joulupukki, Pele - ja maailmanrauha

Joulun kaupalliset tunnusmerkit tulevat silmille vuosi vuodelta aikaisemmmin. Tämä sai Heikki Lukinmaan muistelemaan Anakonda.fi:n blogissaan sitä, kuinka hän kirjoitti kirjeen Joulupukille - ja jalkapallotähti Pelelle

Blogi: Pioneer 10:n ikuinen matka - ja yt-neuvottelut

Anakonda.fi:n bloggaaja Heikki Lukinmaa vie lukijat avaruuteen planeetta maata maailmankaikkeudessa vuodesta 1972 edustaneella luotaimella. Mutta miten yt-neuvottelut liittyvät tähän? Entä Chuck Berry?

Blogi: Ihmeitä, aivotutkimusta - ja ennen kaikkea ihmettelyä

Anakonda.fi:n bloggaaja Heikki Lukinmaa on ihmeiden äärellä.

Blogi: Kun Afrikka muuttaa Eurooppaan

Miten kohdata kerjäläinen? Tätä mietitään yhä useammin niin Helsingissä kuin muuallakin Suomessa. Anakonda.fi:n bloggaaja Heikki Lukinmaa pohtii aihetta myös.

Blogi: Miksi pubivisa -harrastusta pitäisi selitellä?

Anakonda.fi:n bloggaaja Heikki Lukinmaa harrastaa pubivisailuja. Ne ovat mukavaa ajanvietettä, mutta niillä on myös ylevämpi tarkoitus: "yleissivistys sijansa saakoon, siitä kumpuaa osaltaan inhimillisyys ja suvaitsevaisuus."

Blogi: Kun poika lähti armeijaan

Tammikuussa aloitti uusi joukko nuoria aikuisia asepalveluksen. Anakonda.fi:n Heikki Lukinmaa kirjoittaa blogissaan sekä omia armeijamuistojaan että tuntumuksiaan alokkaan isänä. Ainakin vessassa käynti lienee helpottunut sitten 1970-luvun.

Uusi blogi: Heikki Lukinmaa:"David ja Glenn - jotain itsestäkin on kuollut!"

Anakonda.fi ylpeänä esittää: uusi bloggaaja Heikki Lukinmaa. Hänet tunnetaan äänestä - muun muassa Anakondan netti-tv-sarja Putket punasina spiikkaajana - mutta Lukinmaa osaa myös kirjoittaa. Ja purkaa ajatuksensa blogiin niin elämästä, kuolemasta - kuin avaruudestakin.