Nostalgia

Nyt on jenkkimeininki - Katso kuvat American Car Show`sta

Autoja, autoja - ja paljon muutakin kuin autoja on Helsingin Messukeskuksen American Car Show`ssa pääsiäisenä. Anakonda.fi kuvasi tapahtuman tunnelmia.

Älytön tykki! - B-ryhmän kielletty ralliauto oli surmanloukku

Rallikuski Henri Toivonen ja kartanlukija Sergio Cresto kuolivat Korsikan rallissa 30 vuotta sitten. Anakonda.fi muistelee onnettomuuden seurauksena lakkautettua B-ryhmän ralliautoluokkaa, jonka kehittelyssä oli kirjaimellisesti rajana taivas.

"Oh dear God!" - Ari Vatanen ajaa, kartanlukija parahtaa - video auton sisältä

Sehän tiedetään, että rallissa mennään kovaa. Anakonda.fi jakaa nyt videon, joka näyttää tunnelmia auton sisältä: jopa mestarikuljettaja Ari Vatasen kyydissä pelotti kartanlukija Terry Harrymania.

BMW täytti 100 vuotta - Muistatko nämä automallit?

Harvaan automerkkiin suhtaudutaan yhtä intohimoisesti kuin bemareihin. Anakonda.fi juhlistaa 100-vuotiaan BMW:n taivalta muistelemalla harvinaisia automalleja.

Johnny Deppin uutuusleffa Black Mass on jenkkiautojen näyttely

Näyttelijät voivat olla kriitikoiden mukaan muovia, mutta autot eivät. Anakonda.fi linkittää uuden Black Mass -elokuvan trailerin, jossa Johnny Depp ja Benedict Cumberbatch saavat kilpailla huomiosta vuosikerta-autojen kanssa.

Kun hydrauliikka oli kova juttu - Näin "futuristinen" Citröen DS esiteltiin 60 vuotta sitten

Ranska tunnetaan rohkean muotoilun ja innovaatioiden maana. Gallian autoteollisuuden persoonallisimmat autot Rätti-Sitikasta Tippa-Relluun jakavat mielipiteitä. Anakonda.fi jakaa filmitallenteen vuoden 1955 esitellystä Citröen DS -autosta, joka oli monin tavoin vallankumoullinen.

Nämä 10 autoa ovat hyviä sijoituksia - Arvo nousee, nyt saa muutamalla tonnilla

Jos autosta tahtoo sijoituksen eikä käyttökonetta, kannattaa hankkia menopeli, jonka arvo on jo pohjalukemissa. Anakonda.fi on lisännyt Aftonbladetin klassikkolistaan vastaavat Suomessa myytävät autot.

Kurri ja Summanen osallistuvat Oilersin nostalgiajuhlaan - katso video Stanley Cup -juhlasta 1984!

Jari Kurri ja Raimo Summanen ovat perjantaina paikalla, kun Edmonton Oilers viettää nostalgiajuhlan: 30 vuotta sitten alkoi seuran pitkä valtakausi jääkiekkoliiga NHL:n huipulla.