Jukka Takalo

Jukka Takalo - Maakinen Martinniemi, Euroopan kulttuuripääkaupunki viisi tuntia

Laulaja-lauluntekijä Jukka Takalo vie taas blogissaan Haukiputaalle, itselleen ja alueen ihmisille tärkeisiin maisemiin - ja tällä kertaa myös kuntapolitikointiin. Ja viisaaseen tapaan järjestää kesätapahtuma, jossa yleisö saa juda omaa viiniä. Ilmassa on myös outoja kysymyksiä: hyökkäisivätkö tanssitaiteilijat Maakinen Martinniemi -piknikiin intiaanien tapaan, kanooteilla? Jyskyttäisivätkö sotarummut niin, että rannalle pakkautunut piknik-kansa joutuisi miettimään pelastaisiko ensin lapsensa vai yli kahdeksan euroa maksaneet laatuviinit?

Jukka Takalo: Martinniemen Melajorma - Puolen tonnin potkuhousut

"Syysmyrskyjen väliin on tullut yöpakkasia ja kirkkaita tyyniä päiviä. Voisin vielä meloa ennen vesien jäätymistä kokonaan umpeen." Laulaja-lauluntekijä Jukka Takalo kirjoittaa havaintoja Haukiputaalta Anakonda.fi:n blogiinsa Martinniemen Melajorma. Mutta mitkä ovat aikuisen miehen potkuhousut?

Uusi bloggaaja Jukka Takalo - Poppari, protestilaulaja - ja melamies!

Anakonda.fin uusi bloggaaja on haukiputaalainen laulaja-lauluntekijä ja intohimoinen melonnan harrastaja Jukka Takalo. Hänen keksintönsä on myös kansainvälistä huomiota vuosittain saava Ilmakitaransoiton MM-kilpailu Oulussa.
JukkaTakaloAnakonda.fi

Jukka Takalo: Martinniemen Melajorma - uusi blogi!

Anakonda.fi ylpeänä esittää: uusi bloggaajamme on haukiputaalainen laulaja-lauluntekijä Jukka Takalo. Hän tarkastelee elämäänsä kajakista käsin, sieltä näkee uusin silmin - niin menneen kuin häivähdyksen tulevaakin.