Jalmari Jalonen

Blogi: teatteriesityksen synty - Alasti lavalle? Ilmaisia lippuja?

Toiseen otsikon kysymyksistä on myönteinen vastaus, ainakin toiseen. Se löytyy tästä ohjaaja Jalmari Jalosen Anakonda.fi:lle kirjoittamasta blogista, jossa hän seuraa Teatteri Kultsan Family Affairs -näytelmän valmistumista - ensi-ilta on lähellä!

Blogi: teatteriesityksen synty - puvustus karkasi ohjaajan käsistä

Ohjaaja Jalmari Jalonen työstää helsinkiläisen Teatteri Kultsan kanssa esitystä Rosa Liksomin Family Affairs -näytelmästä. Hän kirjoittaa Anakonda.fi:lle hankkeen etenemisestä, nyt puhutaan puvustuksesta - ja siitä, ketkä ottavat sen hoitaakseen.

Blogi: teatteriesityksen synty - "On ollu parempiakin sunnuntaipäiviä"

Ohjaaja Jalmari Jalonen työstää helsinkiläisen Teatteri Kultsan kanssa esitystä Rosa Liksomin Family Affairs -näytelmästä. Hän kirjoittaa Anakonda.fi:lle hankkeen etenemisestä, nyt aiheena ovat muun muassa treenien kautta tehtävät muutokset- ja jännitys lipunmyyntiin liittyen.

Blogi: teatteriesityksen synty - Erittäin sekavaa aikaa

Ohjaaja Jalmari Jalonen työstää helsinkiläisen Teatteri Kultsan kanssa esitystä Rosa Liksomin Family Affairs -näytelmästä. Hän kirjoittaa Anakonda.fi:lle työprosessista ja kertoo tällä kertaa tilanteesta neljä viikkoa ensi-iltaa: kaikki palikat ovat sekaisin.

Blogi: teatteriesityksen synty - Läpimenon jälkeen posket kipeinä, nauramisesta

Ohjaaja Jalmari Jalonen työstää helsinkiläisen Teatteri Kultsan kanssa esitystä Rosa Liksomin Family Affairs -näytelmästä. Hän kirjoittaa Anakonda.fi:lle työprosessista ja kertoo tällä kertaa esitykseen valmistumisen kaavasta, ja kuinka se toistaa itseään: aluksi ei ole kiire ja homma on hauskanpitoa, sitten tulee paniikki ja sitten...

Blogi: teatteriesityksen synty - "Nyt ollaan kaukana realismista"

Ohjaaja Jalmari Jalonen työstää helsinkiläisen Teatteri Kultsan kanssa esitystä Rosa Liksomin Family Affairs. Hän kirjoittaa Anakonda.fi:lle työprosessista ja kertoo tällä kertaa lukuharjoitusten haasteista flunssakaudella ja siitä, miten esityksen tyylilaji ja näkökulma muotoutuvat.

Blogi: teatteriesityksen synty - "Haistattaa kaikelle poliittiselle korrektiudelle!"

Ohjaaja Jalmari Jalonen työstää helsinkiläisen Teatteri Kultsan kanssa esitystä Rosa Liksomin Family Affairs. Hän kirjoittaa Anakonda.fi:lle työprosessista ja aloittaa siitä riemusta, jonka kohtasi yli 20-vuotiaan näytelmän, joka sopii tähän kuppikuntaiseen aikaan täydellisesti.