Netti-tv

J-studio: Tommi Kivistö - Viekö Jokeri-kasvatin tie olympiakaukaloon?

Jokerit on aloittanut KHL-kauden komeasti ennätyksellisellä voittoputkella. Anakonda.fi:n netti-tv-ohjelman vieraana on yksi uusiutuneen Jokeri-joukkueen onnistujista, kasvattajaseuraansa palannut Tommi Kivistö.

Uusi netti-tv-ohjelma: J-Studio - ensimmäinen vieras Jesse Joensuu

Anakonda.fi:n uusi netti-tv -ohjelma J-studio esittelee Jokerien pelaajia. Ensimmäisessä ohjelmassa tavataan Jesse Joensuu - ja puhutaan jämäkkyydestä. Ja siitä, mitä ihmeen asiaa Joensuulla on vastustajien pakeille aina, kun hän ajaa maalille.

Kesälelut17 2 American Car Show Top 8 - Mustang, Chevy Van - vai Volvo?

American Car Show`sta on mahdotonta valita parhaita autoja. Teimme sen silti. Anakonda.fi:n valinnat oheisella videolla.

Kesälelut17: Remu myy autoaan, katso video - "Jenkki on aina jenkki!"

American Car Show on taas pääsiäisenä ja tällä kertaa tapahtumassa on tyrkyllä iso erikoisuus: Remu Aaltonen myy huutokaupassa Lincoln Town Car -autonsa.

Uusi netti-tv-sarja aloittaa: Anakonda Pop - vieraana Pirkka-Pekka Petelius

"Näillä mennään", sanoi Jeesus sandaaleista! Vitsillä sisään kuinkas muuten, kun Anakonda.fi:n uuden Anakonda Pop -sarjan vieraana on Pirkka-Pekka Petelius.

Remu - läppä levällään - osa2: "Cisse ja Albert ovat messissä, kaukokaapelilla"

Anakonda.fI:n netti-tv -sarjassa Remu - läppä levällään käydään läpi uuden Electric Play -albumin musiikillista luonnetta. Remu kuvailee sitä näin:"Ei se kuulosta Hurriganesilta, mutta kumminkin se kuulostaa Hurriganesilta."

Uusi netti-tv-sarja aloittaa: Remu - läppä levällään

Anakonda.fi:n uudesta netti-tv -sarjassa Remu Aaltonen puhuu.

Netti-tv: Putket punasina 15 - Audi TT - "Tinderin Turmio?"

Audi TT, Kaliforniassa suunniteltu avoherkku on Putket punasina -sarjan tämänkertainen eilisen unelma-auto.

Netti-tv: Putket punasina 14 - Cadillac Seville - "Jos lompakko kestää, olen amerikkalainen unelma"

Cadillac Seville on hieno auto, jos auton pitää olla iso, mukava ja vahva. Anakonda.fi:n Putket punasina -netti-tv-sarjassa ei puhuta kulutusluvuista, koska ajossa on unelma-auto.

Netti-tv: Putket punasina 13 - Land Rover Discovery - "Täältä näen sinut - ja sinä minut!"

Lamd Rover Discovery on näyttävä - ja näkyvä - brittiläisen maastoautoperinteen jatkaja.

Netti-tv: Miehen G-Piste - Entrecote, ananas ja täytetyt sienet, tulkoon syksy!

Anakonda.fi:n grillausohjelmassa ollaan äijämäisen grillaamisen ytimessä: grilliin pannaan entrecote.

Netti-tv: Putket punasina 12 - Saab 9-3 Sportcombi 2.8 TS V6: "Joko on jäähyväisten aika?"

Saabeja ei kohta enää ole päivittäisessä liikenteessä. Anakonda.fi:n Putket punasina -netti-tv-sarjassa nautiskellaan ärhäkkäästä Saabista, joka todellakin on yhä ajettavissa.

Netti-tv: Putket punasina 11 Mercedes-Benz C 43 AMG, 306 hv - Riittääkö luonne AMG:n rattiin?

Mersuilla on monet kasvot. Tällä kertaa nähdään vuosikertaärhäkkyyttä, kun liikkeelle polkaistaan Mercedes-Benz C 43 AMG, 306 hv.

Haukat säväyttävät Malmin taivaalla - Katso video

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - Anakonda.fi esittelee yhteistyössä Loud'n Live Promotions Oy:n kanssa Malmin lentoaseman 80-vuotistapahtuman antia. Ilmavoimien virallinen taitolento-osasto Midnight Hawks esittää Malmin taivaalla muun muassa kuulun vinoneliömuodostelmansa.

Tämä vaaditaan, että Malmin lentonäytös toteutuu - Katso harjoitusten aikataulu

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - Anakonda.fi esittelee yhteistyössä Loud'n Live Promotions Oy:n kanssa Malmin lentoaseman 80-vuotistapahtuman antia. Nyt kerrotaan tapahtuman viime hetken valmisteluista - ja viranomaisvalvonnasta.

Tämä mies lentää koneen sillan alta, ylösalaisin - Katso video!

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - Anakonda.fi esittelee yhteistyössä Loud'n Live Promotions Oy:n kanssa Malmin lentoaseman 80-vuotistapahtuman antia. Ensimmäisenä Malmi 80th Anniversary Airshow´n lentäjistä esitellään Jurgis Kairys.

Netti-tv: Miehen G-Piste - Uutta, helppoa ja hyvää: Skirt steak!

Anakonda.fi:n netti-tv-ohjelmassa Miehen G-piste isketään grilliritilälle pitkä ja litteä paisti, Skirt steak.

"Älä pelkää jättää burgerin pihviä punaiseksi"

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - Anakonda.fi ja Lihatukku Harri Tamminen esittävät: uusi tapa tehdä hampurilaispihvi, grillaajina mestari Pete "Grillipastori" Huhta ja kisällinä Ilkka "Villi pyhäpoika" Vainio.

Netti-tv: Putket punasina 10 - Mercedes-Benz S 430 V8 - Arvo on romahtanut, käyttöarvo ei

Mercedes Benz S 430 V8 on upeista upein auto. Silti vahva ja ylellinen edustusauto maksaa 11-vuotiaana ja 200 000 kilometriä ajettuna ainoastaan alle 12 000 euroa.

Netti-tv: Miehen G-Piste - näin syntyy maistuva avoburger & mangochutney

Taas oppii Ilkka "Ile" Vainio uutta: grillipastori Petri "Pete" Huhta tekee herkullisen avoburgerin Anakonda.fi:n netti-tv-sarjassa Miehen G-Piste.

Mini Cooper S - Onko Euro-Mini yhä aito britti?

Putket punasina -netti-tv-sarjassa ajetaan autolla, johon kiteytyy Britannian pohdinta: olemmeko yhä englantilaisia, jos liittoudumme Euroopan kanssa? Anakonda.fi kaasutteli Mini Cooper S:llä, saksalais-englantilaisella klassikkoautolla.

Netti-tv: Miehen G-Piste kuumenee jälleen - Ensin grillataan Tomahawk!

Anakonda.fi:n vuoden 2015 suosikkiohjelma, "liikkuva ruokakuva" Miehen G-Piste palaa uusin osin. Ensin ollaan Tomahawk - pihvin kimpussa.

Netti-tv: Putket punasina 8 - Jaguar X-Type - Jos James Bond -leffa kuvattaisiin suomalaisella teollisuusalueella...

Jaguar on hohdokas automerkki - varsinkin kaikille brittiautojen ystäville. X-Type oli merkin kurkotus suurille markkinoille - ja nyt se on eilisen unelma-autona yhä useampien saavutettavana. Siis täydellinen auto Anakonda.fi:n netti-tv-sarjaan Putket punasina.

Netti-tv: Putket punasina 7 - Volvo XC90, 2000-luvun kartanoauto on kuin panssarivaunu

Anakonda.fi:n netti-tv-sarjassa Putket punasina ajetaan nyt isolla eilisen unelmalla: Volvo XC90 oli monille saavuttamaton uutena, 310 000 kilometriä myöhemmin on toisin.

Netti-tv: Putket punasina 6 - Seat Leon Cupra, kiihkeää kyytiä Espanjasta

Anakonda.fi:n Putket punasina -netti-tv-ohjelma palaa ruutuun - ja tien päälle. Ensin kyytiä saa ja antaa Seat Leon Cupra - auto, jota kutsutaan kaksimielisillä lempinimillä.

Kesälelut 5 - American Car Show Top 8, valitsimme parhaat

American Car Show Helsingin Messukeskuksessa pullistelee hienoja, hauskoja, tuunattuja ja entisöityjä autoja. Anakonda.fi valitsi niistä kahdeksan parasta - eri mieltä saa olla.

Kesälelut 4: Onko tämä Suomen hienoin Ford Mustang?

Nurmijärveläinen Atte Jousi, 21, oli loukkaantumiseen saakka lupaava ja menestyvä motocross -kuski. Anakonda.fi:n Kesälelut -sarjassa hän esittelee auton, joka täyttää urheilu-uran päättymisen täyttämän tyhjiön.

Kesälelut 3: "Raketiksi" tuunattu Fiat Uno oikeaa avaruuslentoa odotellessa

Helsinkiläinen Vesa Heilala toteuttaa unelmansa: hän ostanut Virgin Galactic -avaruuslennon. Anakonda.fi:n netti-tv -sarjassa Kesälelut hän esittelee avaruushenkisen autonsa.

"Tappaja-auto?" - Leffalegenda on viihtynyt Suomessa jo noin 30 vuotta

Plymouth Belvedere on valmis ihaltavaksi American Car Show` ssa - on ollut vuodesta 1958 lähtien.

Uusi netti-tv-sarja Kesälelut osa 1 - Audi 80 GTE, ikää 30 vuotta, hevosvoimia yli 600

Anakonda.fi:n uusi nettitv-sarja Kesälelut esittelee Ameican Car Show` ssa nähtäviä autoja. Ensin nähdään, miten 30 vuotta vanha Audi kiihtyy.

Sivut