Uusi netti-tv-ohjelma: J-Studio - ensimmäinen vieras Jesse Joensuu

Anakonda.fi:n uusi netti-tv -ohjelma J-studio esittelee Jokerien pelaajia. Ensimmäisessä ohjelmassa tavataan Jesse Joensuu - ja puhutaan jämäkkyydestä. Ja siitä, mitä ihmeen asiaa Joensuulla on vastustajien pakeille aina, kun hän ajaa maalille.

Jesse Joensuu, 29 vuotta, 193 cm ja 97 kiloa, on Jokerien jämäkkyyden ilmentymä. Ja "jämäkkyys" on sana, jota Jokerien GM Jari Kurri ja päävalmentaja Jukka Jalonen ovat parin viime kauden pelaajahankintoja esitellessään toistaneet usein.

Jämäkkyys tarkoittaa KHL:ssä tietysti sitä, ettei hävitä vastustajalle fyysisiä kaksinkamppailuja, ei omalla eikä vastustajan maalilla. Tehdään, mitä luvataan. Eikä se ole välttämättä ihan vähän. Ei anneta periksi.

"Kopissa se näkyy ammattimaisuutena", Joensuu sanoo oheisessa haastattelussa.

J-studio on Anakonda.fi:n uusi netti-tv-ohjelma, joka esittelee Jokerien joukkuetta - ja jotain Jokereihin tai jääkiekkoon liittyvää puheenaihetta. Ensimmäisessä ohjelmassa siis vieraana Jesse Joensuu - ja puheenaiheena "jämäkkyys".

Fakta: Jokerien seuraavat kotiottelut Helsingin Hartwall Arenassa: sunnuntaina 1. lokakuuta klo 16 vastustajana Severstal Tsherepovets ja tiistaina 3. lokakuuta klo 18.30 Torpedo Nizhni Novgorod