Eicca Toppinen

Eicca Toppinen:"Miten kertoa bänditoverille, että tämän biisi on kiusallisen p---a?"

Apocalyptican uusi levy on julkaisua vaille valmis ja Eicca Toppinen kirjoittaa Anakonda.fi:n lukijoille bändielämän autuudesta ja glamourista: "Unettomuus ei liity hääyöhön, vaan siihen, kun ei saa nukuttua jonkun rakkaan ystävän kiusallisen paskan biisin soidessa päässä."

Eicca Toppinen: Biisintekoretkellä - Ikkunaton huone ja toukka drinkissä

Ajatteletko, että rocktähtien elämä on yhtä bisnes-luokassa lentelyä ja gourmet -ravintoloissa syömistä? Apocalyptican Eicca Toppinen laajentaa käsityksiäsi. Tämän Anakonda.fi -blogin luettuaan miettii muuten kahdesti, syökö - tai juoko - missään rautatieaseman lähellä sijaitsevassa ravintolassa.

Eicca Toppinen: Rock`n`rollin autuudesta ja glamourista - "Tyhmempikin ymmärsi, ettei soiteta iskelmää!"

Kun tarinassa on tekstiviesti poliisilta, omiaan höpisevä kuuluttaja ja yöbileet huumaavissa maisemissa ollaan Eicca Toppisen arjessa. Hän kertoo Anakonda.fin lukijoille omin sanoin, mitä rockmuusikon keikkatyö Suomessa on.

Eicca Toppinen: Rock’n’rollin autuudesta ja glamourista osa 1 - Apocalyptica ja lohikäärme, Cherry & Vipers ja poron takapuoli

Muusikko Eicca Toppinen on Anakonda.fi:n uusi kirjoittaja. Hänellä on ainutlaatuinen näköalapaikka kansainvälisille konserttilavoille Apocalyptican sellistinä ja toisaalta suomalaisen keikkatodellisuuteen Cherry And The Vipersin rumpalina. Ensimmäisessä kirjoituksessaan Eicca valottaa musiikkibisneksen ääripäitä, esiintymistä lohikäärmelavasteessa - ja epätoivoista yritystä ottaa selfie poron kanssa.