Ravintolat

Hans Välimäki johtaa Palacen paluuta - "Fine diningia, mutta ei temppuilua"

Hans Välimäki ja Eero Vottonen johtavat Helsingin gourmet-huipulle tähtäävän ravintola Palacen keittiötä. Anakonda.fi kertoo Välimäen linjauksista.

Ravintolasuosikki BasBasin kylkeen kasvoi viinibaari

Helsinki on taas vähän vähemmän tylsä paikka, kun BasBas -bistron kyljestä löytyy BasBas & Staff Wine Bar. Anakonda.fi kertoo, millaisesta baarista on kyse.

Optio listasi: nämä ovat 10 Suomen parasta ravintolaa

Helsinkiläinen Olo on ykkönen, kun Kauppalehti Optio listasi Suomen tämän hetken parhaat ravintolat. Listalle mahtuu mukavasti myös uusia tulokkaita.

Finnjävel - Mahtipontista ja tuunattua suomalaista

Finnjävel täyttää mahtipontisen ennakkorummutuksen odotukset. Anakonda.fi nautiskeli kevään puhutuimmassa uudessa ravintolassa.

Hernesaarenranta avattiin isompana - Katso kuvat

Helsingin Hernesaaressa on viime kesän malliin kesäravintola-alue, nyt peräti 4000 ihmiselle. Anakonda.fi oli mukana vappuaaton avajaisissa.

Henri Alén on nyt Finnjävel - uusi ravintola sukeltaa perinne-Suomeen

Tähtikokit Henri Alén, Tommi Tuominen ja Timo Linnamäki avaavat Helsinkiin supisuomalaiseen perinneruokaan nojaavan ravintolan. Anakonda.fi esittelee Finnjävelin, jonka aterimet, huonekalut ja jopa musiikki on paikalle varta vasten räätälöityä.

Teuvo Loman suunnitteli Burger Kingille "pikaruokasaunan"

Tähän ei amerikkalainen pysty: sauna Burger Kingin yhteyteen. Anakonda.fi kävi suomalaisen pikaruokasaunan avajaisissa ja kuuli, kuinka asetelmaa sai perustella kansainvälisen yrityksen päämiehille. Saunan suunnitellut Teuvo Loman sen sijaan tiesi koko ajan, mitä tahtoo.

Chalupa tarjoaa meksikolaista pikaherkkua - Uuden ketjun taustalla kotimainen menestysyhtiö

Helsingin Kalliossa aloittava Chalupa valmistaa Kotipizzan siipien suojassa tyylikästä ja maukasta meksikolaista pikaruokaa. Anakonda.fi maistoi tacoja - ja kertoo nyt Chalupan tarinan.

Jussi69:n rokkiravintola avasi - Tällainen on Riff, katso kuvat

Helsingin Iso-Robertinkadulle avattiin keskiviikkona Riff. Anakonda.fi näyttää, millainen on rumpali Jussi69:n rokkibaari.

Jussi69 avaa rokkibaarin Helsinkiin - "Cool, muttei hienosteleva!"

Helsingin Iso-Robertinkadulle avataan rokkibaari Riff, jonka yksi pyörittäjistä on rumpali Jussi69. Anakonda.fi odottaa, että paljon maailmaa kiertäneen muusikon kädenjälki näkyy.

Helsingissä avaava Friends & BRGRS - "Seuraavaksi Tukholmaan!"

Hyvän hampurilaisen ystävälle Helsinki on keskiviikosta lähtien parempi paikka, kun Pietarsaaressa viime vuonna aloittanut Friends & BRGRS laajentaa toimintaansa Aikataloon. Anakonda.fi söi huippuburgerin - ja kuuli tarinan täydellisen ranskalaisen metsästyksestä.

Tukholman viisi parasta ravintolaa - valitsijana hittiduo Say Lou Lou

Suomessa vieraileva ruotsalais-australialainen sisarusduo Say Lou Lou vinkkaa Anakonda.fi:n lukijoille Tukholman parhaat ravintolat. Mukana suomalaisväriä!

Tältä näyttää Hans Välimäen uusi ravintola Rikhard Von Trappe

Huippukokki Hans Välimäen ravintola Helsingin Rikhardinkadulla on saanut uuden nimen - ja tietysti myös uuden sisustuksen ja ruokalistan. Katso Anakonda.fin kuvat Rikhard Von Trappen avajaisista.

Ravintolat: Friends And BRGRS - Tämä hamppari kelpaa Sara Mariallekin

Suomi-USA 1-0! Friends And BRGRS, Pietarsaaresta tarjoaa parempia hampurilaisia kuin Burger King, Yhdysvallat ja Muu maailma. Anakonda.fin uusi ravintolapalsta maistoi uuden burger -paikan ja yhtyy Sara Maria Forsbergin kehuihin.