Hernesaarenranta avattiin isompana - Katso kuvat

Helsingin Hernesaaressa on viime kesän malliin kesäravintola-alue, nyt peräti 4000 ihmiselle. Anakonda.fi oli mukana vappuaaton avajaisissa.

Mitä yhteistä on Eppu Normaalilla, Maija Vilkkumaalla, Stigillä ja Irinalla? Ne kaikki esiintyvät kesän aikana Helsingin Hernesaarenrannassa.

Hernesaareen avattiin vappuaattona iso ravintola-alue, jossa ruokaa ja juomaa myydään 13 eri yrittäjän voimin. Tarjolla on muun muassa Pizzariumin ja Piece N` Loven pizzaa, Super Bowlin terveellistä kulhoruokaa, Street Gastron katuruokaa, Hanko Sushi sekä Riipisen muikkuja.

Torstaisin järjestettävien konserttien takia aluetta on suurennettu viime vuodesta. Suuren, kiinteän esiintymislavan koeajoi avajaisissa vahvan paluun tehnyt 1980-luvun suosikkiyhtye Paul Oxley` s Unit. Eppuja ja kumppaneita mahtuu katsomaan tai ainakin kuulemaan Hernesaaren huvialueelle jopa 4000 ihmistä.

Alue on jaettu eri lohkoihin, joissa jokaisessa on omanlaisensa tunnelma. On konttiterassi aurinkoisille keleille ja 300 ihmistä vetävä teltta kosteille päiville, Huvilassa soittaa dj iltapäivästä alkaen ja aurinkorannalla voi ihailla merta, nurmimattoa tai muuta juhlakansaa istuen vaikkapa loosseissa tai aurinkotuoleissa. Tilaussauna on rannassa. Omalla veneelläkin pääsee paikalle, kuten muutama jo viime kesästä oli vapuksi muistanut.

Tässä Anakonda.fi:n kuvia vappuaaton avajaistunnelmista Hernesaarenrannassa.

Johanna Lindholm (vas.), Teresa Välimäki ja Vilma Välimäki myyvät Super Bowl -herkkuja Hernesaarennassa.

Paul Oxley`s Unit esiintyi ensimmäisenä artistina Hernesaaren lavalla. Äänentoisto oli kunnossa - samoin bändi.

Fakta: Hernesaarennan aukiolojat ja kesän tapahtumakalenterin löydät tästä.

Teksti ja kuvat: Pasi Kostiainen