Anakonda.fi:n joulukalenteri 5/24 - Elokuvabiisin Oscaria odotellessa?

Anakonda.fi tarjoaa joulukalenterinaan valikoiman vuoden 2018 kiinnostavimpia musiikkivideoita. Lady Gagan ja Bradley Cooperin duetto on vahvoilla ensi keväänä, kun jaetaan palkintoja parhaista elokuvabiiseistä.

A Star Is Born -tarina on elokuvateollisuuden kierrätystä parhaimmillaan. Nyt edellisen kerran runsaat 40 vuotta sitten filmattuun tarinaan tarttui esikoisohjaustyökseen näyttelijätähti Bradley Cooper. Hän myös näyttelee elokuvan miespääosan. Se on vaativa rooli monella tavalla, Cooperille muun muassa siten, että roolia varten hän opetteli soittamaan kitaraa - neljän vuoden ajan. 

Ihan uskottavasti Cooper marinoituneen vuosikertarokkarin roolin vetää, ja hoitaa hommansa myös elokuvan lauluosuuksissa. Silti hän jää laulajana ja lavaesiintyjänä naispääosaa esittävän Lady Gagan varjoon - tämä lienee harkittua myös elokuvan tarinan kannalta. 

Cooperin ja Gagan duetto Shallow julkaistiin syyskuussa markkinoimaan elokuvaa, ja kappaleesta tuli odotetusti suuri hitti. Sille on veikattu jopa parhaan elokuvakappaleen Oscar -palkintoa. Jos se jaettaisiin uudelle elokuvaa varten kirjoitetulle biisille sen soittomäärän ja huomion perusteella, Shallow olisi varma voittaja. Mutta raati ratkaisee.

Vahvasti ilman elokuvaakin elävän kappaleen ovat kirjoittaneet Lady Gaga, Mark Ronson, Anthony Rossomando sekä Andrew Wyatt.

Shallow -kappaleen video löytyy Anakonda.fi:n videojoulukalenterin viidennestä luukusta. Sen voi katsoa tästä:

Jos video ei näy, sen voi katsoa tästä.

Teksti: Pasi Kostiainen, kuva: kuvakaappaus videosta