Huumori

"Nasupetteri" ja 3 muuta syytä, miksi sympatiat ovat Don Tamin puolella

Jääkiekkoleijona numero 79 ei saanut toivomaansa anteeksipyyntöä formulaselostaja Niki Juuselalta. Anakonda.fi paheksuu Juuselaa.

Ilves saa apua Kummelilta:"Pekka Saravon jääkiekkohousuista tehtyä porkkanaraastetta!"

Kun Tampereella pelataan jääkiekon Liigan pudotuspelejä omien kesken, otetaan käyttöön kaikki keinot. Kummeli on Ilveksen puolella. Anakonda.fi jakaa neljännen ottelun aattona jaetun "Kiekkoehtoon".

Näin syntyi Mötikkä - Lue tarina "Tohtori Höpöolon" takaa

Mötikkä -yhtyeen video Tohtori Höpöolo alkoi levitä heti julkaisunsa jälkeen nettihitin tavoin. Anakonda.fi kertoo, mistä videossa on kyse - ja Mötikässä.

Tohtori Höpöolo tosiaan tehtiin suomeksi! - Katso Mötikkä -yhtyeen hillitön veto

Yleisradion Kalle Niemen ansiokas suomennos Mötley Crüen jäähyväiskonsertista on noussut toiseen potenssiin. Anakonda.fi jakaa Mötikkä -yhtyeen uunituoreen videon Tohtori Höpöolo. Jes, Mötley Crüen kappale Dr Feelgood on tosiaan nyt versioitu suomeksi, Niemen käännöksenä

Höhhöö, Apulanta vääntää kohusta vitsin - ja mainoksen

Kun Apulannasta kertovan elokuvan hampurilaismainoksesta on saatu kohu, yhtye hämmentää kuin parhaina punkkivuosinaan. Anakonda.fi jakaa mainoksen, joka herauttaa - ehkä jopa veden kielelle.

Trump, Cruz ja omat vessareissut - Katso Obaman hauska puhe kokonaan

Maailman stand up -koomikot, tammikuussa teille ilmestyy kova, päivätyöt jättävä kilpailija. Anakonda.fi jakaa presidentti Barack Obaman hauskan puheen, jossa kyytiä saavat muun muassa Donald Trump ja muut presidenttiehdokkaat - ja Obama itse.

Sami Hedbergin ennätyskokeilu onnistui - "Lähti vähän lapasesta!"

Koomikko Sami Hedbergin 365 -kiertueen viimeinen keikka Helsingin Hartwall Arenalla keräsi 8000 katsojaa - ja lavalle muun muassa kolme alpakkaa. Nimensä veroinen - 365 esiintymistä sisältänyt - kiertue kelpuutettiin myös Guinnesin ennätystenkirjaan. Anakonda.fi katsoi keikan ja tapasi huojentuneen Hedbergin ennen sitä.

"Vihaan Rasmusta ja HIMiä... Keith Richards on seniili" - Lue Liam Gallagherin valitut kommentit vuosien varrelta

Liam Gallager ei haastatteluissa jätä sanomatta mitään, mitä sylki suuhun tuo. Anakonda.fi Oasis -solistin hauskimpia ja törkeimpiä kommentteja vuosien varrelta - mukana on myös viiltävä itseanalyysi.

Kilpailu: kaipaatko Seppoo Rätyä ja 1990-lukua! - Voita sisäänpääsy kahdelle We Love 90` s -festareille!

Anakonda.fi järjestää ysärihenkisen kilpailun, jonka voittaja menee ystävineen Helsingin Suvilahdessa viikonloppuna järjestettäville We Love 90` s. Kisaan voi osallistua helposti tykkäämällä Anakondan Facebook -sivusta - ja vastaamalla yhteen kysymykseen.

Katso Juho K. Juntusen pilapiirros monikulttuurisuuden vastustajasta

Anakonda.fi julkaisee legendaarisen sarjakuvataiteilijan Juho K. Juntusen viikonvaihteessa syntyneen piirroksen.

Mihin jäi Anal Thunder? - NME valitsi törkeimmät bändinnimet

Butthole Surfers, Aids Wolf ja Pissed Jeans ovat mukana, kun New Musical Express listasi 26 törkeintä, räikeintä bändinnimeä. Anakonda.fi ihmettelee listan äärellä muun muassa sitä, mihin jäi suomalainen punk-yhtye Anal Thunder.

Sami Hedberg:"Teen ensi vuonna 365 keikkaa!"

Stand up -koomikko Sami Hedberg lähtee ensi vuoteen ennätys mielessään: hän aikoo vetää keikan vuodessa useamman keikan kuin kukaan ennen häntä. Entinen ennätys 200, Hedbergin tavoite 365 keikkaa.

Nettihitti: Näin usein Samuel L. Jackson sanoo:"Motherf...!"

Huffington Post on koonnut näyttelijä Samuel L. Jacksonin urasta yhden olennaisuuden, jokaisen hänen elokuvaarooleissaan lausumansa "Motherfucker" -sadattelun.

Nettihitti: Tulevaisuuden autot Neuvostoliitosta

Neuvostoliitossa ei ajettu pelkästään Ladalla.

Nettihitti: Dolly Parton soitti Benny Hill -tunnarin brittifestareilla - videolinkki hauskaan tuuttaukseen

Kantrilegenda Dolly Parton, 68, on amerikkalaisista amerikkalaisin tähti, mutta Glastonburyn jättifestivaaleilla hän osasi ottaa brittiyleisön haltuunsa.

Hammas-Suárezilla kaksoisolento Speden-leffassa!

Pertti "Spede" Pasanen oli keksijä ja elokuvamies, mutta myös ennustaja: hän hahmotteli Esko Salmiselle roolin kiiltävien hampaiden varaan - ja tuli luoneeksi kaksoisolennon kohufutaaja Luis Suárezille.

Kouvolan Runopoika: Päivän vitsi

Alunperin alavutelainen suomirokkibändi ja kiteeläinen sankarimetalliryhmä, mitäs yhteistä niillä muka on? No, Kouvolan Runopoika tietää!

Kouvolan Runopoika: Päivän vitsi

Ja jos Kouvolan Runopojan päivän vitsi muuten aukea, siihen liittyvän biisin voi kuunnella oheisesta Spotify -linkistä.

Kouvolan Runopoika: Päivän vitsi

Hei, arvatkaa kuka saa mahdutettua suomalaisen äijäbändin ja katolisen kirkon johtajan samaan vitsiin? No Kouvolan runopoika tietysti!

Kouvolan Runopoika: Päivän vitsi

Perjantai, jahti - ja Jonna Tervomaan hitti. Kyllä niistä juttu syntyy!

Kouvolan Runopoika: Päivän vitsi

Led Zeppelinin kolme 1970-luvun levyä nousi täksi viikoksi Suomen Listan kärkikymmenikköön. Siitäkös Kouvolan Runopoika vitsin väänsi.

Kouvolan Runopoika: Päivän vitsi

Ohhoh, no nyt on hyvä diili! Päivän vitsin mukana tulee peräti kaksi Spotify -linkkiä!

Kouvolan Runopoika: Päivän vitsi

Kouvolan Runopoika palaa tunnelmissaan parin viikon päähän, jolloin Metallican -keikalla Helsingissä oli jäätävän kylmää.

Kouvolan Runopoika: Päivän vitsi

Tämä on hauskaa! Nimittäin Kouvolan Runopoika Anakonda.fin sivuilla. Tänään hän virittäytyy jo omalla tavallaan ensi viikolla alkavaan jalkapallon MM-turnaukseen.

Kouvolan Runopoika: Päivän vitsi

Turku, tuo vitsien kohtu ja kohde. Maanantain kunniaksi Kouvolan Runopoika yhdistää murteen ja metallimusiikin tavalla, johon vain hän pystyy!