Levyt

Haloo Helsinki! teki vielä albumin:"Meille on tärkeää tehdä kokonaisuuksia" - Kuuntele uutuus

Haloo Helsinki! ei ole striimauskulttuurin vietävänä, vaan panostaa edelleen albumikokonaisuuksiin. Anakonda.fi jakaa suosikkiyhtyeen kuudennen albumin.

Rolling Stone valitsi vuoden parhaat levyt, yhtä ei edes julkaistu vielä - katso lista

Rolling Stone valitsi vuoden 2017 parhaat levyt. Anakonda.fi jakaa listan valituista, joiden joukkoon mahtuu jopa yksi julkaisematon levy.

Tältä kuulostaa uusi Rolling Stones - Kuuntele Just Your Fool

Blues -albumi saadaan, mutta ensin Rolling Stones julkaisee vielä yhden maistiasbiisin. Anakonda.fi jakaa kuuntelulinkin Just Your Fool -biisiin.

Kehuttu! Lue Bowien uutuuden arviot maailmalta - ja kuuntele levy itse

David Bowie julkaisi 69-vuotissyntymäpäivänään uuden albumin. Anakonda.fi keräsi Blackstar -albumin saamia arvosteluja ja jakaa levyn kuunneltavaksi.

Vuoden levyt 9/10: Weeknd: Beauty Behind The Madness - Onko "Makkonen" uusi Michael Jackson?

Et ehkä tiedä, kuka on Weeknd tai miltä hän näyttää, mutta olet melko varmasti kuullut hänen jättihittinsä Can`t Feel My Face. Anakonda.fi nostaa Weekndin albumin vuoden parhaiden levyjen listalle - ja ihmettelee, miksi Weekndin toinen nimi on Makkonen?

Vuoden levyt 10/10: Vintage Trouble: 1 Hopeful Road - Tänään on kuin eilen

Ensimmäisen oman Suomen-keikkansa Helsingissä 24. marraskuuta vetävä Vintage Trouble säväytti AC/DC:n Euroopan-kiertueen lämmittelijänä. Kalifornialaisbändin teho siirtyy livestä levylle, heidän kolmas albuminsa aloittaa Anakonda.fi:n sarjan vuoden parhaista albumeista.

Nightwish jyräsi listoille: Suomi 1., Saksa 2., Englanti 12., USA 34....

Nightwishin tuore albumi Endless Forms Most Beautiful kelpaa hyvin yhtyeen faneille eri puolilla maailmaa. Anakonda.fi listaa levyn julkaisuviikon sijoitukset eri maiden myyntilistoilta.

Laulu suuseksistä ja muut klassikot - Bryan Adams livenä ja linkkinä

Bryan Adams esiintyy maanantaina Helsingin jäähallissa. Reckless -kiertueella Adams muistelee klassikkolevyään 30 vuoden takaa. Anakonda.fi yhtyy muistoihin - ja vertaa Adamsia J. Karjalaiseen.

Muse vahvisti: uusi albumi juuri ennen Provinssirockia!

Seinäjoen Provinssirockin pääesiintyjäksi saapuva Muse vahvisti torstaina huhut uudesta albumistaan. Drones -albumi julkaistaan 5. kesäkuuta - vain kolmisen viikkoa ennen Suomen-keikkaa.

Menikö ohi? Robert Plant: Lullaby and... The Ceaseless Roar - Pori Jazz saa vireän veteraanin

Pori Jazziin saapuva laulajalegenda Robert Plant ei unohtunut muistelemaan menneitä suurtekojaan. Anakonda.fi:n juttusarja Menikö ohi? muistuttaa levyistä, jotka ovat ehkä jääneet vaille ansaitsemaansa huomiota.

Nähdäänkö tämä? RS: Jimmy Page suunnittelee paluuta lavalle

Led Zeppelin tuskin palaa, mutta legendaarisen yhtyeen legendaarinen kitaristi Jimmy Page puhui omista konserttisuunnitelmistaan.

Menikö ohi? Jack White: Lazaretto - Törkeän hieno rokkilevy

Jack Whiten toinen soololevy on ollut Yhdysvalloissa listaykkönen ja kolmen Grammy -palkinnon ehdokas, mutta Suomessa siitä ei ole otsikoita revitty. Menikö ohi? -juttusarjassa Anakonda.fi kuuntelee uudehkoja levyjä, jotka ovat ehkä jääneet liian vähälle huomiolle.

Levyale alkoi - katso tärpit!

Joulu meni, mutta musiikkifanin juhlakausi jatkuu: äänitteitä myyvissä kaupoissa on lauantaista lähtien levyale, josta voi hankkia sekä nykyisiä hittejä että tulevia harvinaisuuksia alennettuun hintaan. Anakonda.fi antaa tärpit levyviidakkoon, johon mahtuu kaikkea Kari Peitsamosta Johnny Cashiin ja One Directioniin.

Menikö ohi? Röyksopp: The Inevitable End - norjalaiset jäähyväiset

Musiikkivuosi 2014 on loppusuoralla. Anakonda.fi muistuttaa vuoden aikana julkaistuista levyistä, jotka ovat ehkä jääneet vaille ansaitsemaansa huomiota. Norjalaisen Röyksoppin marraskuun alussa julkaistu "viimeinen albumi" The Inevitable End sisältää surumielisyydessään lohduttavaa elektronista poppia.

U2 kärjessä - Amerikkalaismedia Rolling Stone valitsi 50 vuoden parasta levyä

U2:n paluulevy Songs of Innocence on vuoden 2014 paras albumi arvostetun amerikkalaismedia Rolling Stonen mukaan. Anakonda.fi esittelee listan parhaimpien albumien levylinkkeineen.

Menikö ohi? Ryan Adams: Ryan Adams - Aitoa amerikkalaista

Musiikkivuosi 2014 on loppusuoralla. Anakonda.fi muistuttaa vuoden aikana julkaistuista levyistä, jotka ovat ehkä jääneet vaille ansaitsemaansa huomiota. Vuoden loppuun ulottuvan sarjan aloittaa laulaja-lauluntekijä Ryan Adams. Onko ajatonta amerikkalaista rockia tekevä Adams väliinputoaja, joka on liian tuttu aktiivisille musiikkiharrastajille - ja tuntematon suurelle yleisölle?

Bobby Keys 1943 - 2014 - linkit Rollari-fonistin parhaisiin albumeihin

Rockmaailma menetti yhden kuuluisimmista saksofoneistaan, kun Rolling Stonesin keikkakokoonpanoon yli 40 vuotta kuulunut Bobby Keys kuoli tiistaina. Anakonda.fi on poiminut Spotify -linkit viiteen mielenkiintoiseen albumiin, joilla Keys soitti. Mukana on muitakin legendoja kuin Stones.

Päivän levy: AC/DC: Rock Or Bust - Uudet riffit, vanha meno

On bändejä, jotka pyrkivät uusiutumaan. Ja sitten on AC/DC.

Päivän levy: Paleface: Luova tuho - Kukkahattudädi hurvittelee suomeksi

Mikä on parasta, mitä suomalaisessa räpissä on tapahtunut sen uuden tulemisen aikana? Palefacen laulukielen vaihtuminen englannista suomeksi.

Päivän levy: Foo Fighters: Sonic Highways - Instant-klassikko!

Foo Fightersin kahdeksas levy osoittaa, että yhtyeen nokkamies Dave Grohl on noussut biisintekijänä esikuviensa, ajatonta rockia raskaalla kädellä tehneiden legendaaristen bändien, kuten Led Zeppelinin rinnalle.

Päivän levy: U2: Songs of Innocence - koettelee, vaan ei hylkää Bono

Vuoden erikoisin äänitejulkaisu on tässä: puoli miljardia iTunes -asiakasta sai ilmaiseksi maailman isoimman yhtyeen odotetun levyn. Kun albumi nyt kuukautta myöhemmin julkaistaan myös fyysisenä levynä, Anakonda.fi yrittää kuunnnella musiikkia kohun takaa.

"Miljoonia tahkoava alaston kohulaulaja pettää suosikkiyhtyeensä?"

Sunrise Avenue on ollut saksankielisen Euroopan ilona jo kymmenen vuotta. Samu Haber kertoo Anakonda.fin haastattelussa, miltä menestys maistuu - ja katuuko hän mitään. Ja mikäs tuo otsikko on?

Päivän levy: Jari Sillanpää: Rakkaudella merkitty mies - WTF, Siltsu-Bitch?

Anakonda.fi ihmettelee päivän levynä Jari Sillanpään uutuuslevyä. Tango-Jari on nyt levyn monena hetkenä EDM-Jari - ja paljon muuta.

Päivän levy: Leonard Cohen: Popular Problems - Vanha, viisas mies

Leonard Cohen täytti juuri 80 vuotta. Merkkipäivänsä kunniaksi hän julkaisi uuden albumin. Anakonda.fi nostaa onnittelumaljan sekä vuosien että komean levyn takia.

Päivän levy: Kasmir: AMK Dropout - Rocklaulajan myöhemmät vaiheet

Kasmir on laulajanimi, joka nousi suomalaisten tietoon Vadelmavene -hitillä. Nimen taakse kätkeytyvä Thomas Kirjonen on kuitenkin päässyt radioaalloille jo aiemmin, kun Radio Rock ihastui hänen Collarbone -bändiinsä. Bändi-Kirjonen ja sooloura-Kasmir ovat kuitenkin kaksi ihan eri artistia.

Päivän levy: Maroon 5: V - Lisää hittejä, entä arvostusta?

Maroon 5 -solisti Adam Levine on aikamme suurimpia laulajatähtiä. Mutta saako 2010-luvullakaan arvostusta hittejä tekemällä? Anakonda.fi kuunteli uutuuslevyn.

Päivän levy: Agents & Vesa Haaja: Sound on Sound - Ajaton, mutta uudistunut

Esa Pulliaisen kitara ja yhtye ovat tutussa vireessä. "Uuden" solistin Vesa Haajan myötä bändi on kuitenkin uusiutunut.

Tuleeko U2:n uusi levy vielä tänä vuonna? Kyllä, uskoo jenkkilehti

Rolling Stonen mukaan U2:n uusi levy julkaistaan vielä vuonna 2014, ehkä jo syyskuussa.

Päivän levy: Brian Setzer: Rockabilly Riot! All Original - Ei väsy, ei vanhene

Brian Setzer on rockabillyn Springsteen - ikinuori ja energinen.

Jyrki69 vaihtoi rockabillyyn ja kokosi superbändin - kuuntele uutuuslevy

Nyt tulee goottibilly – Jyrki69:n uudessa superbändissä on muun muassa Blondien ja Crampsin soittajia.

Sivut