Vientibändi aktiivisena osa 1: Sunrise Avenuelta uusi levy neljän vuoden tauon jälkeen

Sunrise Avenue julkaisee 6. lokakuuta uuden albumin Heartbreak Century. Anakonda.fi jakaa levyn kuunneltavaksi.

Sunrise Avenue on viime vuosina ollut suomalaisbändien ykkönen saksankielisessä Euroopassa - alueella, joka on ollut jo noin 20 vuotta suomalaisyhtyeiden vahvaa markkina-aluetta. Bändin solisti Samu Haber on Saksassa, Sveitsissä ja Itävallassa sekä muuallakin Euroopassa tunnettu myös tv-töidensä takia: hän muun muassa toimii tuomarina Voice of Germany -ohjelmassa.

Yhtyeellä on riittänyt vientiä viime vuosinakin, mutta uutta albumijulkaisua on jouduttu odottamaan peräti neljän vuoden ajan. 6. lokakuuta julkaistava Heartbreak Century esittelee yhtyeen tunnistettavana, mutta musiikillisesti uusiutuneena: rokkirenkutusten sijaan levyllä ilmavasti tuotettuja isoja, irlantilaisen kansanmusiikin tavoin mukana hoilattavia kertosäkeitä. Ne kajahtavat tänä syksynä klubi-kiertueella eri puolilla Eurooppaa - jossain vaiheessa epäilemättä myös isomilla areenoilla ja yhtyeelle tutuksi tulleilla stadioneilla.

Onko joku levyn tarttuvista kappaleista jopa Hollywood Hillsin veroinen hitti? Kuuntele ja päätä itse. Anakonda.fi linkittää albumin tähän kuunneltavaksi Spotifyn kautta:

Tsekkaa Anakonda.fi:stä myös tämä:

Sattuma on, että toinen vientibändinä ansioitunut suomalaisyhtye The Rasmus on julkaissut uuden albumin samana päivänä kuin Sunrise Avenue. Levyyn voi tutustua Anakonda.fi:n kautta tästä.