Uutiset

Paljon onnea, Pakkahuone! - Teollisuusrakennusten uusi elämä kulttuuritiloina alkoi 1980-luvulla

Tampereen maineikas keikkapaikka, Tullikamari juhlii tänä syksynä 30-vuotista olemassaoloaan konsertti- ja kulttuurikeskuksena. Tullikamarin pääsalin, Pakkahuoneen synttärikonsertissa esiintyi muun muassa Pelle Miljoona Funky Kingstonin solistina.

Justin Timberlake (& Prince) livenä Minneapolisissa - Katso upea Super Bowl -show tästä

Justin Timberlake ei aiheuttanut uransa toisessa Super Bowl -esityksessä vastaavaa kohua kuin ensimmäisessä. Anakonda.fi jakaa linkin Minneapolisissa nähtyyn esitykseen, jossa oli kaupungille läheinen vierailija.

Superwood -festarilla paitsi musiikkia, myös "viinilasin pituisia luentoja"

Viikonvaihteen Superwood -festivaali tarjoaa musiikkia ja muuta taidetta sekä ruokaa, mutta pyrkii ravitsemaan myös luennoilla. Anakonda.fi kiittää erityisesti luennon aikamääritelmää: luennot ovat viinilasin pituisia!

Korishuumaa: näin juhlitaan Susiklubissa - lavalla Stig, Atomirotta, MC Taakibörsta...

Koripallon EM-turnaus alkoi suomalaisittain upeasti. Susijengin voittoa Ranskasta juhlittiin Susiklubissa. Anakonda.fi kertoo, miten meno jatkuu.

HIM esillä kahdessa galleriassa - Millainen kuvattava Ville Valo on, Ville Juurikkala?

Ville tuntee Villen. Ville Juurikkala on kuvannut Ville Valoa paljon runsaan kymmenen vuoden aikana. Anakonda.fi haastatteli Juurikkalaa, jonka HIM -kuvia on esillä Helsingissä kahdessa galleriassa. Millä mielellä HIM kuvaajan mielestä jäähyväisiä jättääkään?

Kommentti: luvassa sarja kotimaisia stadionkonsertteja - Vielä kerran, Cheek?

Anakonda.fi kertoo, mitä se tarkoittaa, että Nelonen Media on solminut pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen olympiastadionin kanssa.

"Kuin Rosbergin Keke, en aja näitä veke" - Katso Movember -video

Stig, Matti Esko, Pete Parkkonen ja Arttu Wiskari ovat levyttäneet kappaleen Viiksimies. Anakonda.fi jakaa Syöpäsäätiön julkaiseman videon Movember -aiheiseen biisiin.

Kommentti: näin uusi Suomirock -radiokanava eroaa Suomipopista

Suomipop on ollut Suomen menestynein kaupallinen radiokanava viime vuosina, mutta se sai samantyyppisen kilpailijan vasta nyt. Anakonda.fi kuunteli uutta Suomirock -kanavaa ja löysi kanavien välille monta selkeää eroavaisuutta. Kyse on paitsi kanavien, myös mediatalojen taistelusta.

"Trumpin paikka: minun tv-show" - Näin amerikkalaiskoomikot kommentoivat väittelyä

Yhdysvaltain presidenttivaaliehdokkaat Donald Trump ja Hillary Clinton väittelivät. Anakonda.fi kokosi amerikkalaiskoomikkojen kommentteja ehdokkaiden suorituksista - kyytiä saavat molemmat, mutta erityisesti Trump.

Malmilla viimeinen lentonäytös?

Malmi 80th Anniversary show on paitsi Malmin lentoaseman 80-vuotisjuhla, myös todennäköisesti viimeinen lentonäytös pääkaupunkiseudulla pitkiin aikoihin.

Ah, kaljakellunta! - Taas oli hyvä syy pukeutua hameeseen

Viikonvaihteessa koettiin taas monin tavoin märkä juhla - tosin auringonpaisteessa. Anakonda.fi piipahti rannalla, kun Vantaanjoki täyttyi Kaljakellunnasta.

Manuela Bosco esillä kuvataiteilijana – myyntinäyttely festareilla

Näyttelijä, kirjailija ja ex-juoksija Manuela Bosco panostaa nyt maalaamiseen. Hän kertoi Anakonda.fi:lle, miksi.

Miksi Taylor Swift tienaa enemmän kuin Adele, Messi tai Ronaldo?

Talousmedia Forbes listasi eniten tienaavat julkisuuden henkilöt. Anakonda.fi kertoo, miksi amerikkalaislaulaja Taylor Swift on ykkönen.

Hornet, Midnight Hawks... - Malmin lentokentällä näyttävä 80-vuotisshow

Malmin lentokentän tulevaisuudesta kiistellään, mutta ainakin vielä elokuussa juhlitaan: 80-vuotisjuhlalentonäytökseen saapuu paljon nähtävää.

Rolex -kello, Gretsch -kitara.... Kari Tapion aarteet huutokaupataan

Espoossa järjestetään huhtikuussa mielenkiintoinen huutokauppa, jossa voi huutaa Kari Tapion ja laulajan Pia-vaimon omaisuutta. Anakonda.fi valitsi kiinnostavimmat huutokohteet.

Umberto Eco 1932 - 2016 - kirjailija ja älykkö kirjoitti Ruusun nimen

Ruusun nimi - ja Focoultin heiluri -romaanien kirjoittaja, italialainen Umberto Eco on kuollut. Anakonda.fi muistelee italialaista älykköä hänen monipuolisen uransa - ja populaarikulttuuriin tekemänsä loikan kautta.

Tyson tukee Trumpia, JLo Clintonia - Katso lista ehdokkaiden julkkiskannattajista

Mike Tyson ja Hulk Hogan kannattavat Donald Trumpia Yhdysvaltain seuraavaksi presidentiksi. Anakonda.fi:n kokoama lista osoittaa kuitenkin, että viihdemaailman tähdistä suurin osa kannattaa presidentiksi demokraattien Hillary Clintonia tai Bernie Sandersia.

Olipa Super Bowl Show! - Katso Coldplayn, Beyoncén ja Bruno Marsin esiintyminen

Yhdysvallat pysähtyi taas sikäläisittäin suurimman urheilutapahtuman äärelle. Anakonda.fi jakaa linkin Super Bowlin väliaikaohjelmaan.

Erkki Pirtola 1950 - 2016 - Taiteilija ja ITE-taiteen Lönnrot

Taiteen kentällä laajasti operoinut kulttuuripersoona Erkki Pirtola on kuollut. Anakonda.fi kunnioittaa Pirtolan muistoa linkittämällä hänen YouTube -kanavaltaan koosteen ITE -taiteesta, jota Pirtola kiersi ikuistamassa kuin Elias Lönnrot kansallisrunoutta Kalevalaan.

Lemmy teki Valion kanssa maitomainoksen vain viikkoja ennen kuolemaansa - Katso linkki

Motörheadin Lemmy Kilmister kuoli joulukuun lopussa, mutta joulukuun alussa hän kuvasi Valion kanssa mainoksen. Anakonda.fi linkittää Valion kunnianosoitukseksi kutsuman videon nyt tähän.

Black Friday Amerikan-malliin: aikuinen repii höyryttimen lapselta

Suomeenkin levinnyt amerikkalainen ostospäivävouhotus Black Friday on taas saanut kuluttajat - ja ostoshysterian ikuistajat liikkeelle. Anakonda.fi linkittää videon, jossa aikuinen nainen repii vihanneshöyrytintä lapselta - ja lapsen äidillä on pari samanlaista konetta jo kainalossa!

Miksi Kylie Minogue innostuu näin?

Lontoolaistunut australialaistähti Kylie Minogue kuvattiin kotikaupunkinsa maineikkaalla Oxford Streetillä tohkeissaan tärkeästä tehtävästä. Eikä kyse ole edes uutuuslevystä, jolla hän laulaa yhdessä niin Iggy Popin kuin Frank Sinatrankin kanssa.

Täällähän tuoksuu Zlatan! - Huippufutaaja lanseerasi nimikkoparfyymin

Ihme ei ole se, että Zlatan Ibrahimovic lanseerasi nimikkotuoksun. Vaan se, ettei yhdellä maailman suurimmista jalkapallotähdistä vielä ollut sellaista.

Hän on "Vuoden nainen" - Katso lista edellisistä valituista: Oscar-voittaja, Potter-tähti...

Emilia Clarken, 28, nimi ja kasvot kannattaa painaa mieleen viimeistään nyt. Hän on varmasti pidempiaikainen tähti kuin Vuoden nainen - sitä hän on tosin kahden miesten aikakauslehden mukaan.

Eduskunta III: "Aina on vaihtoehtoja"

Ryhmäteatterin poliittinen satiiritrilogia Eduskunta päätyy julistamaan, että Suomi on jatkuvien valheiden takia "Yhden totuuden maa". Anakonda.fi tapasi näytelmän ohjaajan ja käsikirjoittajan Susanna Kuparisen ja katsoi ensi-illan.

Näyttely: ruotsalaisen kuvaajan kulttikuvat ruuasta - sivuosassa itse ruoka

Ruuan visuaalisuutta ikuistuvat viikoittain monet ammattikuvaajat. Per-Anders Jörgensenin persoonalliset kuvat ovat nähtävillä Etelärannassa.

Hyvää syntymäpäivää, Jari Sillanpää - Viime hetken vinkit stadionille

Suosikkilaulaja Jari Sillanpää juhlii 50-vuotispäiväänsä konsertissa stadionkonsertissa Helsingissä. Anakonda.fi onnittelee - ja julkaisee tiedottaja Lasse Norreksen viime hetken vinkit konserttiyleisölle.

Airshow toi taivaalle sydämen - ja Hornetin

Finland International Air Show toi Helsingin taivaalle paljon nähtävää. Anakonda.fi vietti lauantaita Malmin lentoasemalla ja kuvasi ihmeitä niska vinossa.

Mitä he tekevät yhdessä?

Helsingissä järjestettiin keskiviikkona kiinnostava tilaisuus, jossa oli koolla iso joukko Suomen hauskimpina tunnettuja tyyppejä - ja muuten vaan tunnettuja tyyppejä. Mutta mistä oli kysymys? Anakonda.fi otti selvää!

Yleisön pyynnöstä: lisää kuvia Kaljakellunnasta!

Kaljakellunta 2015 keräsi taas viikonvaihteessa tuhannet ihmiset Keravanjoelle. Anakonda.fi julkaisee yleisön pyynnöstä lisää kuvia tapahtumasta.

Sivut