Mitä he tekevät yhdessä?

Helsingissä järjestettiin keskiviikkona kiinnostava tilaisuus, jossa oli koolla iso joukko Suomen hauskimpina tunnettuja tyyppejä - ja muuten vaan tunnettuja tyyppejä. Mutta mistä oli kysymys? Anakonda.fi otti selvää!

Frsbrg. Frsbrgburger. Frsbrgburgerchallenge.

Ok. Selvisikö?

Jos kaikki oli sitä, miltä näyttää, niin Helsingin Töölössä, Sibelius-puiston rannassa sijaitsevan Cafe Regattan pihanurmella järjestettiin kokkauskilpailu. Amatöörikokki, mutta ammattitouhuaja, laulaja-näyttelijä Saaran eli Sara-Maria Forsbergin managerina tunnettu Johannes Ylinen oli haastanut hampurilaisentekokisaan TopChef -kisan voittaneen Akseli Herlevin. Herlevi puuhaa Helsinkiin omaa hampurilaisravintolaa.

Mutta aivan kuten Saara luo uraa Yhdysvalloissa, jossa kaikki on suurta, niin myös manageri Ylisen järjestämä haastekisa oli pistetty pystyyn isolla kädellä.

Esimerkiksi tuomaristoon oli kutsuttu nuoren polven suomalaisjulkkiksista kaksi about tunnetuinta kokin koulutuksen saanutta, malli Sara Chafak ja laulaja Kasmir.

Selostajina nähtiin koomikkojen kuninkaat: Pirkka-Pekka Petelius, Sami Hedberg ja Aku Hirviniemi.

Ei ihme, että ohikulkijat pysähtyivät katsomaan kokkausta ja kuvauksia. Kaikki siis kuvattiin. Ohjaajina häärivät pitkään Yhdysvalloissa asunut ja snoukka- ja musiikkivideoita ohjannut Joonas Kenttämies ja näyttelijä Mikko Leppilampi, joka myös oli yksi makutuomareista.

Miten kävi? Voittiko haastaja TopChefin?

Se selviää pian videolla, joka julkaistaan Saaran You Tube -kanavalla.

Saaralta muuten saadaan syksyn tullen paitsi musiikkia, myös Frsbrg -vaatemallisto.

Oliko tässäkään sitten lopulta kyse pelkästään syömisestä ja ruualla kilpailemisesta?

Teksti ja kuvat: Pasi Kostiainen

Heidän välillään hampurilaiskisa käytiin: Akseli Herlevi (vas.) ja Johannes Ylinen (oik.).

Nyt oli sellaiset selostajat, että burger-battle sai turinoista lisäpotkua. Kumpikohan pysyi enemmän asiassa, Pirkka-Pekka Petelius (vas.) vai Sami Hedberg?

Näyttelijä Aku Hirviniemi näytteli selostaja Aku Hirviniemi.

Sara Chafak kuului tuomaristoon, onhan hänellä kokin koulutus......samoin kuin laulaja Kasmirilla.

Aku Hirviniemi (vas.), Akseli Herlevi, Pirkka-Pekka Petelius, Joonas Kenttämaa, Mikko Leppilampi, Sami Hedberg ja Johannes Ylinen olivat äijiä Frsbrgr -battlen takana.    

Ohjaaja Joonas Kenttämaa (vas.) ja apulaisohjaaja, tuomaristoonkin kuulunut Mikko Leppilampi.

 Vasemmalla tuomaristo, lavalla kilpailijat - ja edessä kannustusjoukot.