Elokuva ja TV

Samu Haber kannustaa Vain elämää -ohjelmaan: "Artisti, olet kuinka cool tahansa, mene mukaan!"

Sunrise Avenuen Samu Haber kertoo Anakonda.fi:n haastattelussa, miksi Vain elämää -ohjelma on artistille hyvä kokemus. Ja jep jep, mukana on myös sananen Joutsenlaulusta.

Vielä ehtii: nämä elokuvat ja sarjat poistuvat Netflixistä maaliskuun lopussa

Blow, Slummien miljonääri, Milk ja monet muut kehutut ja palkitut elokuvat ovat nähtävänä Suomen Netflix -suoratoistopalvelun kautta enää muutaman päivän. Anakonda.fi jakaa Allflicks.fi:n listan poistuvista elokuvista ja sarjoista.

All Governments Lie ja muut tärpit DocPoint -viikonloppuun

Dokumenttielokuvan festivaali DocPoint huipentuu viikonvaihteessa Helsinkiin. Luvassa on muun muassa ajankohtainen paneelikeskustelu, johon tuo sähköä sitä ennen amerikkalaisdokumentti All Governments Lie.

Twin Peaks, täällä taas, kohta - Kolmas tuotantokausi valmis, Helsingissä tribuuttinäyttely

Ajankohtainen tv-sarja vuonna 2017: Twin Peaks. Anakonda.fi perustelee, miksi yhä ja taas.

Golden Globet jaettu, juontaja pilkkasi Trumpia - katso lista voittajista

Juontajana Jimmy Fallon, pilkan kohteena Donald Trump - ja palkittuina muun muassa Emma Stone ja Ryan Gosling. Anakonda.fi kertoo olennaiset Golden Globe -palkinnoista ja gaalasta.

Tulossa Blade Runner -jatko-osa - Katso traileri

Harrison Ford metsästää taas ihmisreplikantteja, kun elokuvaklassiko Blade Runner saa jatko-osan. Anakonda.fi jakaa leffan ensimmäisen trailerin.

Oasis -dokumentti on kuvaus veljesriidoista - Katso traileri

Oasis -yhtyeen 1990-luvun menestysvuosista kertova dokumenttielokuva Oasis: Supersonic keskittyy yhtyeen kipinöivään veljespariin Noel ja Liam Gallagheriin. Anakonda.fi katsoi leffan ja jakaa nyt sen trailerin.

Mullholland Drive kärjessä, kriitikot valitsivat 2000-luvun parhaat leffat

BBC pyysi maailman leffakriitikoita äänestämään 2000-luvun parasta elokuvaa. David Lynchin haastavaksi mainittu Mulholland Drive voitti. Katso lista muista menestyjistä.

Sylvester Stallone, 70, mainettaan parempi? - Tiesitkö tämän "Mr Rockystä"?

Jos olet pitänyt Sylvester Stallonea yksiulotteisena lihaskimppunäyttelijänä, olet ehkä väärässä. Anakonda.fi kertoo amerikkalaistähden 70-vuotispäivänä, miksi.

Tom Cruise uhkuu taas actionia - Katso Jack Reacher: Paluu päämajaan -traileri

Tom Cruise palaa Jack Reacherin rooliin lokakuussa ensi-iltaan tulevassa elokuvassa. Anakonda.fi jakaa leffan trailerin.

Mikael Gabriel näyttelee Bodom -leffassa, katso traileri - "Näyttävä, karmiva, viihdyttävä"

Suosikkiräppäri aloittaa näyttelijäuransa huipulta, Mikael Gabriel tosielämän murhatragediasta ammentava Bodom. Anakonda.fi esittää elokuvan uuden trailerin.

"Hollywood liioittelee, Navy SEALS -sotilaat eivät ole supersankareita"

Entiset amerikkalaissotilaat ovat kirjoittaneet kirjan, jossa kertovat erikoisyksikkönsä toiminnasta. Kyytiä saa elokuvateollisuus, joka antaa sotilaskirjailijoiden mukaan väärän kuvan sotilaiden luontaisista valmiuksista.

Eppu Normaalista elokuva - "Bändi kertoo itse tarinansa"

Ylöjärven ylhäiset saadaan valkokankaalle vielä tämän vuoden aikana.

Netflixin uusi komediasarja vilisee tähtiä

Netflix ilmoittaa, että sen uusi komediasarja The Ranch tulee nähtäväksi 1. huhtikuuta. Anakonda.fi linkittää trailerin muun muassa Ashton Kutcherin ja Debra Wingerin tähdittämään sarjaan.

Oho! Leonardo Di Caprio sai "toisen Oscarin!"

Näyttelijä Leonardo Di Caprio iloitsee Instagramissa "toisesta Oscar -palkinnosta", jonka sai juhlapuheensa ansioilla.

Mad Max, Inarritu, DiCaprio.. - Katso lista Oscar -voittajista

Mad Maxin paluu vuosikymmenten jälkeen toi elokuvalle Oscar -myrskyn, peräti kuusi palkintoa. Anakonda.fi onnittelee erityisesti Alejandro G. Inarritua, joka onnistui "mahdottomassa" kahdella tavalla: hän voitti parhaan ohjaajan palkinnon toisena vuonna peräkkäin - ja sai ohjattua Leonardo DiCapriota parhaan miesosan palkinnon arvoisesti.

Jussi Vatanen murreroolissa:"Pääsi viljelemään vanhan liiton sutkauksia"

Näyttelijä Jussi Vatanen nähdään ruutupaitaisena maalaissankarina Tiina Lymin elokuvassa Äkkilähtö. Anakonda.fi:n haastattelussa hän kuvailee kotimurteella näyttelemistä ja kertoo, mikä on koomisissa rooleissa tärkeää.

MM-sankari, jonka kypärässä oli reikä tupakkaa varten - Katso elämäleffan teaser

Barry Sheene oli moottoripyöräilyn James Hunt, maailmanmestari ja hedonisti vailla vertaa. Anakonda.fi linkittää tähän ensimmäisen teaserin elämäkertaelokuvasta, josta ei taida olla luvassa ei perinteistä urheilun sankaritarinaa.

Love Records -logo, näin se syntyi

2016 on Love Recordsin juhlavuosi. Anakonda.fi raapaisee levy-yhtiön kuuluisaa logoa 50-vuotissynttärien ja uuden elokuvan kunniaksi.

Aleksi Bardy, tuotatko Jättiläisen jälkeen Nuori kapinallinen -elokuvan?

Aleksi Bardy tuottama Talvivaaran kaivosta käsittelevä Jättiläinen -elokuva sai paljon julkisuutta ennen ensi-iltaa. Anakonda.fi kysyi Bardyltä, onko hän tyytyväinen elokuvan vastaanottoon - ja jatkuuko "James Dean -trilogia"?

Seuraava Tähtien sota tulee teattereihin joulukuussa 2017 - Ohjaaja vaihtuu

Tuskin ovat kassakoneet lakanneet kilisemästä joulun alla ensi-iltaan tulleen Star Wars: The Force Awakensin osalta, kun luvataan jatkoa. Anakonda.fi kehottaa faneja vielä kuitenkin pysyttelemään sisätiloissa, sillä leffateattereissa tapahtuu vasta noin 23 kuukauden kuluttua.

Se oli nopeaa: Simpsonit kunnioittaa Bowien ja Rickmanin muistoa - katso linkki

Runsaan viikon sisällä 69-vuotiaina syöpään kuolleet brittitähdet David Bowie ja Alan Rickman ovat saaneet kunnianosoituksen Simpsons -animaatiosarjan tekijöiltä.

"Matt Damon, ainoa henkilö, jolle Ben Affleck ei ole ollut uskoton!"

Brittikoomikko Ricky Gervais varasti taas juontajana pääosan Golden Globe -palkintogaalassa. Anakonda.fi jakaa Gervaisin tämän vuoden pahimmat tähtihaukut.

Näyttelijä käytti dopingia Lance Armstrong -roolissaan - Katso The Program -leffan traileri

Näyttelijä Ben Foster käytti suoritusta parantavia, kiellettyjä aineita paneutuessaan rooliinsa kärähtäneenä kilpapyöräilijä Lance Armstrongina. Anakonda.fi jakaa perjantaina 8. tammikuuta ensi-iltaan tulevan elokuvan trailerin.

Frank Underwood aloitti "kampanjan" - Katso uusi House of Cards -traileri!

Pian on Yhdysvalloissa presidentinvaalit - ja pian alkaa myös House of Cards -tv-sarjan uusi tuotantokausi. Anakonda.fi jakaa linkin Netflixin tuottaman tv-sarjan neljännen tuotantokauden traileriin.

HS: Sara Forsberg kehitti Tähtien sotaan kielen näkemättä elokuvia - "Päätin tehdä sokkona"

Näyttelijä Sara Forsberg eli laulaja SAARA on taas tehnyt mielenkiintoisen aluevaltauksen: Santa Monicaan asettunut pietarsaarelainen on kehittänyt muukalaiskielen uuteen Tähtien sota -elokuvaan Star Wars - The Force Awakens.

Bond vai Borat? - Katso Sacha Baron Cohenin agenttiparodian traileri

Boratin, Brunon ja Diktaattorin jälkeen brittikoomikko Sacha Baron Cohen pelastaa maailman salaisena agenttina - vai pelastaako? Anakonda.fi jakaa helmikuussa ensi-iltaan tulevan Grimsby -komedian trailerin?

Joko tämä pukudraama kelpaa miehillekin? - Katso Ylpeys ja ennakkoluulo ja zombiet -elokuvan traileri

Pride and Prejudice and Zombies on hämmentävä yhdistelmä pukudraamaa ja zombie -kauhua. Anakonda.fi varoittaa väkivaltaisesta trailerista.

Tämä on Justin Bieberin "Blue Steel" - Katso Zoolander 2 -traileri

Helmikuussa ensi-iltaan tuleva komedia Zoolander 2 marssittaa valkokankaalle komean näyttelijäkaartin. Anakonda.fi upottaa tähän leffan trailerin ja ihailee Ben Stillerin, Owen Wilsonin, Will Ferrel, Benedict Cumberbatchin, Penelope Cruzin - sekä Justin Bieberin ja Ariana Granden näyttelijäntyötä.

Tarantinon tyyli pitää - Katso tulevan leffan traileri

Tammikuussa Suomen-ensi-iltaan saapuva The Hateful Eight näyttää ensivaikutelman perusteella viimeisen päälle ohjaajansa Quentin Tarantinon näköiseltä elokuvalta. Anakonda.fi jakaa elokuvan trailerin, jossa on coolia musiikkia, lavastusta, näyttelemistä sekä vinksahtaneen uhoavia repliikkejä.

Sivut