Tulossa Blade Runner -jatko-osa - Katso traileri

Harrison Ford metsästää taas ihmisreplikantteja, kun elokuvaklassiko Blade Runner saa jatko-osan. Anakonda.fi jakaa leffan ensimmäisen trailerin.

Joskus joululahjat ovat pieniä, lupauksia isommasta tulevana vuonna. Niin on nyt Blade Runner (1982) -elokuvan faneille: ensimmäinen traileri Blade Runner 2049 on juuri julkaistu.

Sen perusteella elokuvan visuaalisen ilmeen suhteen ollaan oltu yhtä kunnianhimoisia kuin aikanaan uraauurtavaksi julistetussa alkuperäisessä Blade Runnerissa. Tuolloin pääosassa vakuuttanut Harrison Ford on yhä mukana, varsinaisena keskushenkilönä nähdään kuitenkin Ryan Goslingin esittämä replikanttien metsästäjä. Alkuperäisen elokuvan tapahtumat sijoittuivat rappeutuneeseen Los Angelesiin tulevaisuudessa - eli vuodessa 2019. Uuden elokuvan tapahtumat koetaan vuonna 2049.

Blade Runner -sivistyssanasto lienee paikallaan: leffat kuvaavat dystopiaa, eli tulevaisuuden yhteiskuntaa, jossa asiat eivät ole menneet toivotusti. Replikantit ovat puolestaan ihmisten kaltaisia robotteja.

Blade Runner 2049 -elokuvan maailman ensi-ilta on 10. kesäkuuta 2017.

Elokuvan trailerin voi katsoa tästä:

Kuva: Kuvakaappaus trailerista