Nettihitti: Näin on tuunattu venäläisiä autoja!

Näin naapurissa! Anakonda.fi tarjoaa koosteen tuunatuista menopeleistä, jotka alunperin ovat olleet venäläisiä käyttöautoja. Katso ja hämmästy!

Tuning eli tuunaus tarkoittaa autojen suorituskyvyn ja ulkonäön parantamista. Käyttökielessä "tuunataan" vaikka villatakkia, mutta Anakonda.fi sukeltaa nyt sanan alkuperäisen merkityksen Dnepr -jokeen: oheisella YouTube -videolla autoja, joita on paranneltu.

Roman Mihailovskin YouTubeen lataama video on kerännyt yli miljoona ihmettelijää. Sillä ihmeteltävää riittää, mielikuvituksella ei tunnu olleen rajoja siinä, millaisiksi Ladat ja muut venäläisen ja neuvostoliittolaisen autoteollisuuden tuotteet on muotoiltu.

Ehkä videolla on merkitystä nykyisessä maailmantilanteessa, jossa Venäjä -uutiset eivät juurikaan hymyilytä. Käsittämättömiä autovirityksiä katsoessaan muistaa, että jokaista kyseenalaista päättäjää kohtaan on naapurissa tuhansia tuunaajia, joita taitaa kiinnostaa enemmän mikä lie mittarin värikehys, kojelaudan puujäljitelmäpaneeli, uudet lokasuojat tai automaalaamon värikartta kuin sotiminen.

Katso Anakonda.fi:stä myös nämä:

Vertailun vuoksi: näin Ladaa mainostettiin 1970-luvulla Suomessa

 Maailman nopein autopesu? 94-vuotias kaahasi harjakoneen läpi - katso video

Nettiklassikko: Lexus pysäköidään varovasti - Huom! Videota ei ole hidastettu!