Putket punasina

Netti-tv: Putket punasina 15 - Audi TT - "Tinderin Turmio?"

Audi TT, Kaliforniassa suunniteltu avoherkku on Putket punasina -sarjan tämänkertainen eilisen unelma-auto.

Netti-tv: Putket punasina 14 - Cadillac Seville - "Jos lompakko kestää, olen amerikkalainen unelma"

Cadillac Seville on hieno auto, jos auton pitää olla iso, mukava ja vahva. Anakonda.fi:n Putket punasina -netti-tv-sarjassa ei puhuta kulutusluvuista, koska ajossa on unelma-auto.

Netti-tv: Putket punasina 13 - Land Rover Discovery - "Täältä näen sinut - ja sinä minut!"

Lamd Rover Discovery on näyttävä - ja näkyvä - brittiläisen maastoautoperinteen jatkaja.

Netti-tv: Putket punasina 12 - Saab 9-3 Sportcombi 2.8 TS V6: "Joko on jäähyväisten aika?"

Saabeja ei kohta enää ole päivittäisessä liikenteessä. Anakonda.fi:n Putket punasina -netti-tv-sarjassa nautiskellaan ärhäkkäästä Saabista, joka todellakin on yhä ajettavissa.

Netti-tv: Putket punasina 11 Mercedes-Benz C 43 AMG, 306 hv - Riittääkö luonne AMG:n rattiin?

Mersuilla on monet kasvot. Tällä kertaa nähdään vuosikertaärhäkkyyttä, kun liikkeelle polkaistaan Mercedes-Benz C 43 AMG, 306 hv.

Netti-tv: Putket punasina 10 - Mercedes-Benz S 430 V8 - Arvo on romahtanut, käyttöarvo ei

Mercedes Benz S 430 V8 on upeista upein auto. Silti vahva ja ylellinen edustusauto maksaa 11-vuotiaana ja 200 000 kilometriä ajettuna ainoastaan alle 12 000 euroa.

Mini Cooper S - Onko Euro-Mini yhä aito britti?

Putket punasina -netti-tv-sarjassa ajetaan autolla, johon kiteytyy Britannian pohdinta: olemmeko yhä englantilaisia, jos liittoudumme Euroopan kanssa? Anakonda.fi kaasutteli Mini Cooper S:llä, saksalais-englantilaisella klassikkoautolla.

Netti-tv: Putket punasina 8 - Jaguar X-Type - Jos James Bond -leffa kuvattaisiin suomalaisella teollisuusalueella...

Jaguar on hohdokas automerkki - varsinkin kaikille brittiautojen ystäville. X-Type oli merkin kurkotus suurille markkinoille - ja nyt se on eilisen unelma-autona yhä useampien saavutettavana. Siis täydellinen auto Anakonda.fi:n netti-tv-sarjaan Putket punasina.

Netti-tv: Putket punasina 7 - Volvo XC90, 2000-luvun kartanoauto on kuin panssarivaunu

Anakonda.fi:n netti-tv-sarjassa Putket punasina ajetaan nyt isolla eilisen unelmalla: Volvo XC90 oli monille saavuttamaton uutena, 310 000 kilometriä myöhemmin on toisin.

Netti-tv: Putket punasina 6 - Seat Leon Cupra, kiihkeää kyytiä Espanjasta

Anakonda.fi:n Putket punasina -netti-tv-ohjelma palaa ruutuun - ja tien päälle. Ensin kyytiä saa ja antaa Seat Leon Cupra - auto, jota kutsutaan kaksimielisillä lempinimillä.

Netti-tv: Putket punasina 5 - Audi A8 - "Kulkee auliisti kuin adjutantti"

Anakonda.fi:n netti -tv-sarjassa Putket punasina nautiskellaan tällä kertaa todellisesta edustusautosta.

Netti-tv: Putket punasina 4 - Nissan Murano - “mökkiteiden mörkö, bulevardien paholainen”

Nissan Murano on suomalaisten suursuosikiksi nousseen Nissan Quashqain isoveli - hurja tuhlaakapoika, mutta myös turvallinen kyydittäjä. Anakonda.fi:n netti-tv-sarja Putket punasina meni liukkaille Muranon kanssa.

Netti-tv: Putket punasina 3 - BMW M5 - "Sanovat saksanhirveksi"

Anakonda.fi:n nettitv-sarja Putket punasina ajaa tällä kertaa BMW legendaarista M5 -mallia. Mitä pitäisi ajatella autosta, joka näyttää ajattomalta, kiihtyy nollasta sataan noin viidessä sekunnissa - ja maksaa noin saman kuin halvimmat uudet perheautot?

Netti-TV: Putket punasina 2 - Ford Focus ST - "Koti-isäksi naamioitu rakastaja"

Tahdotko tavallisen tyylikkään perheauton, joka kätkee käytännöllisiin kuoriinsa urheilullisen salaisuuden? Anakonda.fi:n testiryhmä tahtoi. Polkaisimme koe-ajolle Ford Focus ST:llä ja kuvasimme Putket punasina -netti -tv -sarjan toisen osan.

Uusi netti-tv-ohjelma Putket punasina - Subaru Impreza:"Sytyn hehkuun sorateillä"

Onko unelma-autosi joskus ollut liian kallis - ja nyt sen saisi käytettynä ja patinoituneena ihan sopuhintaan? Tällaisia autoja on suomalaisissa autokaupoissa paljon. Anakonda.fi:n uusi netti-tv-ohjelma Putket punasina vie eilisen autohaaveisiin niin, että sora lentää.