Netti-tv: Putket punasina 3 - BMW M5 - "Sanovat saksanhirveksi"

Anakonda.fi:n nettitv-sarja Putket punasina ajaa tällä kertaa BMW legendaarista M5 -mallia. Mitä pitäisi ajatella autosta, joka näyttää ajattomalta, kiihtyy nollasta sataan noin viidessä sekunnissa - ja maksaa noin saman kuin halvimmat uudet perheautot?

BMW M -mallit ovat monien ratinkääntäjien haaveiden kohde. Ihan parasta, mihin mielikuvitus venyy - ainakin, jos ferrarit ja vastaavat superautot unohdetaan.

Perheautoinakin toimivissa 5-sarjan ämmissä on oikeastaan vain yksi vika - hinta.

Mutta jos malttaa odottaa esimerkiksi 15 vuotta ensirekisteröinnistä - aikanaan miljoona markkaakin maksanut auto saattaa olla saavutettavissa. Siksi tämä 15 000 euron pyyntihintalapun tuulilasiinsa saanut vuoden 1999 400 hevosvoimakseksi piristetty sininen tykki sopii täydellisesti ajattevaksi Anakonda.fi:n sarjassa Putket punasina.

Sarjaan päästäkseen auton pitää täyttää seuraavat kriteerit: hintaa korkeintaan 15 000 euroa, hevosvoimia vähintään 230.

Ja kun autoilussa yhdistyvät järki ja tunteet, niin Putket punaisena -ohjelman autovalinnoissa tunne voittaa. Auton pitää olla takavuosien suosikki, haaveiden kohde - ja niin saavuttamaton, että se on jäänyt uutena tai uudenkarheana hankkimatta.

Anakonda.fi:n tuottama Putket punasina -ohjelma tavoitteleekin sitä mieletöntä fiilistä, mikä ratin ja istuimen välissä on, kun unelma toteutuu.

Ja kun nasevassa, alle kahden minuutin ohjelmassamme on pääosassa auto - niin annetaan puheenvuoro myös autolle. Kuin Ritari Ässän Kitt muinoin, niin Putket punasina -ohjelmassa kertojina ovat autot itse. Kokeneet, maanteitä ja mukulakiviä nähneet vuosikerta-autot.

Tällä kertaa autolla on niin saksalainen sielu kuin olla voi, mutta suomea se bemarikin puhuu.

Lue lisää BMW M5:stä Anakonda.fi:stä:

BMW M5 - Nollasta sataan noin viidessä sekunnissa...