Juoksuvinkit

Juoksuvinkit 5 - Tämä on oikea käden asento!

Ainahan ne on tiellä juostessa, kädet. Vai ovatko? Jatkossa harvemmin, jos Anakonda.fin juoksuvalmentajaa Tero Knuutilaa kuuntelee. Hän kertoo, kuinka käsistä on itse asiassa juostessa paljon hyötyä.

Juoksuvinkit 4 - Miten "sormikikka" helpottaa juoksua?

Anakonda.fi:n Juoksuvinkit -netti-tv-sarja kertoo tällä kertaa käytännöllisen ohjeen käsien, täsmällisemmin sormien asennoksi juostessa - ja "sormikikka" muuten toimii. Valmentaja Tero Knuutila käy läpi myös viime hetken valmistautumista juoksutapahtumaan.

Juoksuvinkit 3 - Olkapäät rennoiksi ja loppuvenyttely!

Anakonda.fi:n nettitv-sarja Juoksuvinkit muistuttaa tänään rentojen olkapäiden merkityksestä onnistuneeseen lenkkiin. Valmentaja Tero Knuutila näyttää myös lopuvenyttelyn tärkeimmät liikkeet.

Juoksuvinkit 2 - erivauhtisten yhteistreeni

Anakonda.fi:n netti-tv-sarja Juoksuvinkit antaa käytännön ohjeita juoksuharrastajille. Valmentaja Tero Knuutila vakuuttaa, ettei yhdessä juoksemista estä mikään tekosyy, vaikka treenaajat olisivatkin eri kuntoisia. Mutta mitä tarkoittaa "reipas juoksuvauhti"?

Juoksuvinkit 1 - alusta ja alkuvauhti

Anakonda.fin uusi netti-tv-sarja Juoksuvinkit antaa käytännön ohjeita aloitteleville ja aktiivisille juoksuharrastajille.