Muut lajit

Anthony Joshua tyrmäsi Klitshkon! - Lue 5 faktaa nyrkkeilyn uudesta supertähdestä

Anthony Joshua nousi ammattinyrkkeilyn huipulle voittamalla varhain vappuaattona Suomen aikaa raskaan sarjan MM-ottelussa lajilegenda Vladimir Klitshkon. Anakonda.fi kertoo, mitä Joshuasta pitää tietää.

Roger Federer, 35, palasi huipulle – Muistatko nämä 18 Grand Slam –voittoa?

Urheiluvuosi on vasta nuori, mutta maailma on jo saanut todistaa historiallista paluuta huipulle: Roger Federer voitti tenniksen miesten kaksinpelin Grand Slam turnauksen viiden vuoden tauon jälkeen.

Bradley Wiggins lopettaa - Onko pyöräilijä ollut aikamme tyylikkäin urheilija?

Katso kuvat! Sillä niissä Bradley Wiggins nähdään mod-tyylinsä taitajana. Anakonda.fi linkittää kuvat brittipyöräilijän Instagram -tililtä.

Kommentti: doping sallittava välittömästi!

Therese Johaug ja Maria Sharapova! Ei enää kauniiden naisten kyyneliä! Doping on sallittava!

Bolt, Kojonkoski, doping... - 4 asiaa, jotka eivät yllättäneet olympialaisissa

Rio de Janeiron olympiakisat päättyivät. On jälkipyykin aika. Anakonda.fi aloittaa sen osaltaan kertoen, mitkä asiat eivät ainakaan tulleet yllätyksinä. Vai tulivatko?

Muhammad Ali 1942 - 2016 - Värikkäin, viihdyttävin ja rohkein

Parkinsonin tautia 32 vuotta sairastanut nyrkkeilylegenda on kuollut 74-vuotiaana. Anakonda.fi kunnioittaa värikkään urheilijan ja kantaaottavan taistelijan muistoa jakamalla koosteen hänen parhaista kommenteistaan.

Mitä nyt, Robert Helenius? - Listasimme vaihtoehdot tappion jälkeen

Raskaan sarjan ammattinyrkkeilyn suuri suomalainen Robert Helenius on tyrmäystappion jälkeen urallaan tienhaarassa. Anakonda.fi listasi Heleniuksen vaihtoehdot.

Tämä odottaa Heleniusta - Katso video, näin Duhaupas varjonyrkkeilee

Johann Duhaupas näytti avoimissa treeneissään nopeita iskusarjoja. Anakonda.fi kuvasi ne videolle. Katso - ja astu turvallisesti Robert Heleniuksen tossuihin.

Suomalaisiskijä varoittaa Heleniusta: "Voitto ei ole itsestäänselvyys"

Entinen ammattinyrkkeilijä Janne Katajisto varoittaa Robert Heleniusta Johann Duhaupasista lähestyvässä raskaan sarjan ottelussa. Katajisto tietää, mistä puhuu, sillä hän on itse hävinnyt Duhaupasille.

Robert Helenius voitti EM-ottelunsa sairaana - "Ei voinut lyödä pitkiä sarjoja"

Isä, valmentaja ja manageri Karl Helenius paljastaa Anakonda.fi:lle, että Robert Helenius kärsi joulukuun EM-ottelussa yskästä ja flunssasta.

Ammattinyrkkeilijä Juho Haapoja mietti kehässä:"Mitä v--tua teen täällä?"

Robert Heleniuksen MM-ottelun esimatsina nähdään mielenkiintoinen kamppailu, kun Juho Haapoja iskee ammattilaisuransa 10-vuotisjuhlaottelun.

Helenius MM-otteluun - "Ainahan sitä odottaa näyttävää tyrmäystä"

Robert Helenius kohtaa ranskalaisnyrkkeilijä Johann Duhaupasin Helsingissä 2. huhtikuuta ja ottelussa on panoksena WBC-liiton Silver MM-titteli.

Chisora ja EM-titteli eivät riitä - Helenius luopuu EM-vyöstä

Raskaan sarjan nyrkkeilijä Robert Heleniuksen Kohti maailmanmestaruutta -projekti jatkuu. Päästäkseen isompaan tavoitteeseensa, hän luopuu joulukuussa voittamastaan EM-vyöstä.

Isä, poika ja Kuuban henki - Lue mestari Robert Heleniuksen tarina

Robert Helenius voitti ammattinyrkkeilyn EM-tittelin Helsingin Hartwall Arenassa. Anakonda.fi:n Pasi Kostiainen on seurannut Heleniuksen uraa kauan ja kertoo nyt tämän sitkeästä taistelusta eri rintamilla - muun muassa isänsä, valmentaja-manageri Karl Heleniuksen kanssa.

Ottelijat punnituksessa - Helenius parrasta lähtien painavampi

Kaikki on valmista ammattinyrkkeilyn raskaan sarjan EM-titteliotteluun. Robert Helenius on mittaustulostenkin mukaan ennakkosuosikki.

Heleniuksen vastustaja Rill:"Olen rento, miksi jännittäisin?"

Helsingissä lauantaina oteltavan raskaan sarjan nyrkkeilyottelun iskijät esittäytyivät medialle Casinolla. Anakonda.fi kysyi saksalaiselta haastajalta Franz Rilliltä, miten hän voi olla noin rento ja hymyilevä ennen Robert Heleniuksen kohtaamista?

Kilpailu: voita kaksi lippua Robert Heleniuksen otteluun!

Anakonda.fi järjestää kilpailun, jossa palkintona on kaksi lippua syksyn suurimpaan suomalaiseen nyrkkeilytapahtumaan: ammattinyrkkeilyn raskaan sarjan EM-otteluun Robert Helenius (Suomi) - Franz Rill (Saksa). Lue helpot osallistumisohjeet alta.

Erkan Teper loukkaantui - Heleniuksen ottelun titteliarvo säilyy, vaikka vastustaja vaihtuu

Robert Helenius ottelee suunnitelmien mukaan ammattinyrkkeilyn raskaan sarjan EM-tittelistä, vaikka suunniteltu vastustaja Erkan Teper joutuukin luopumaan matsista.

Näin "Headis" yhdistää futiksen ja pingiksen - Katso villi video

Headis on tuore urheilulaji, jossa yhdistyy pöytätennis ja jalkapallo: futiksen kaltaista palloa pukataan pingispöytään. Anakonda.fi jakaa videokoosteen lajin MM-kisoista, tätä

Viimeiset viritykset! - Katso kuvat Jarkko Niemisen jäähyväispelistä

"Halusin lopettaa, kun pelaaminen vielä muistuttaa tennistä." Suomen kaikkien aikojen tennispelaaja Jarkko Nieminen juhli uransa päätöstä loppuunmyydyllä Hartwall Arenalla. Anakonda.fi kuvasi illan tunnelmia.

Robert Helenius, miksi kohtasit Teperin kuin nallekarhu?

Raskaan sarjan EM-otteluun Helsingissä valmistautuva Robert Helenius kohtasi saksalaisvastustajansa Erkan Teperin Helsingissä. Anakonda.fi kysyi Heleniukselta, miksi tilaisuus oli ihan muuta kuin ammattinyrkkeilykuvioissa on totuttu.

Robert Heleniuksen titteli-illan esiotteluissa on paljon pelissä

Robert Heleniuksen Kohti maailmanmestaruutta -ottelun varjossa 19. joulukuuta Helsingin Hartwall Arenassa isketään monta tärkeää matsia. Nyrkkeilyura on pelissä esimerkiksi loukkaantumisista kärsineellä Sami Enbomilla.

Robert Helenius pääsee maailmanmestarin sparraukseen - "Lähden näyttämään kuka on pomo"

Suomalainen raskaan sarjan ammattinyrkkeilijä Robert Helenius pääsee treenaamaan kovaa, vaikka yhteinen leiri lajin valtiaan Vladimir Klitshkon kanssa peruuntuikin. Anakonda.fi kannustaa Heleniusta muistamaan hammassuojat, kun kiipeää kehään Aleksander Povetkinin kanssa.

"Ajattelen, että muut juoksijat ovat hämähäkkejä!" - Lue Usain Boltin parhaat kommentit

Yleisurheilun MM-kisojen suurimmaksi tähdeksi on taas tyrkyllä jamaikalainen pikajuoksija Usain Bolt. Hänen juoksukuntonsa on arvoitus, mutta vanhat näytöt takaavat, että juuri Boltin ympärillä on Pekingissä kuhinaa. Anakonda.fi kokosi värikkään urheilijapersoonan kiinnostavimpia kommentteja uran varrelta.

Mutaa, "Messi" ja meininkiä - Katso kuvat Suopotkupallon MM-kisoista

Hyrynsalmen Vuorisuolla järjestettiin Suopotkupallon MM-turnaus jo 16. kerran. Anakonda.fi kuvasi värikkäimpiä yli 3000 pelaajasta, jotka laittoivat itsensä likoon kentällä - ja taatusti myös saunassa pelin jälkeen.

Jopa lentää Pitkämäen keihäs: 89,09 - Katso lista suomalaisen pisimmistä heitoista

Tero Pitkämäki on kovassa alkukesän heittokunnossa. Turussa Paavo Nurmi Gamesissa Pitkämäki voitti keihäskisan tuloksella 89,09. Anakonda.fi listaa Pitkämäen upean uran pisimmät heitot - Turun kiskaisu ei pääse kymmenen parhaan heiton joukkoon!

UL: Jarkko Nieminen lopettaa!

Urheilulehden mukaan Jarkko Nieminen lopettaa uransa tämän kauden jälkeen.

Max Verstappen, 17, F1 -kauden yllättäjä? - Katso formulamaailman isät ja pojat

Bruno Sennan eno oli Ayrton, mutta Rosbergit, Villeneuvet ja monet muut ovat ajaneet F-1 sarjaa kilpaa ihan oman perheen kesken. Anakonda.fi juhlistaa alkavaa formula-kautta ja luettelee F1 -maailman tunnetuimmat kahden polven kuskit.

Jarkko Kortelainen loi kuntoiluhitin - Fustrasta "uusi Nokia?"

Fustra on tullut ryminällä kuntoilijoiden tietoisuuteen muutaman viime vuoden aikana. Suomalaisen Jarkko Kortelaisen Ruotsissa kehittämä Fustra tähtää kehon hyvinvointiin sillä, että ihmisille palautetaan luonnolliset liikeradat. Kohderyhmä on valtava: kaikki maailman istuen aikaansa viettävät ihmiset.

Mika Häkkisen mestaruudesta 15 vuotta - muistatko kaikki suomalaiset F1-kuskit?

F1-talli McLaren twiittasi muistutuksen, joka varmaan herättää tunteita Suomessakin: Mika Häkkisen toisesta maailmanmestaruudesta on kulunut 15 vuotta. Mutta Anakonda.fi muistuttaa, ketkä kaikki yhdeksän suomalaista ovatkaan päässeet rattiin autojen kuninkuusluokassa.

Sivut