Pasi Kostiainen

"Tämä kaaos viikossa? Tähän en olisi minäkään pystynyt!"

Politiikka on nyt rajumpaa kuin siitä tehty viihde. Miten se on mahdollista? kysyy Anakonda.fi:n Pasi Kostiainen.

Blogi: marssin väkivaltaa ja natseja vastaan - surullisena

Se, että Suomessa vastustetaan väkivaltaa ja natseja, pitäisi olla itsestäänselvyys, kirjoittaa Anakonda.fi:n Pasi Kostiainen.

Flow, kiitos Iggy - ja kiitos Teppo!

Flow Festival on Helsingissä taas loppuunmyyty. 80 000 kävijää hakee elämyksiä musiikista, ruuasta, seurasta ja näyttävästä festivaalialueesta. Anakonda.fi:n Pasi Kostiainen kertoo blogissaan, mikä häntä säväytti festarin avauspäivänä.

Wilko Johnson, tervetuloa - Tämä ei tosiaan ollut jäähyväishymy

Wilko Johnson on yksi vilkkaan festivaaliviikonlopun vieraista - onneksi saamme nähdä hänet vielä livenä!

Patrik Laine, Olli Juolevi ja… Jyrki Lumme – NHL-draft oli Kanadassa suomalaisten show

Tätä on kiekkokulttuuri: pelkkä varaustilaisuuden televisiointi kerää maksulliseen tapahtumaan 3000 ihmistä. Anakonda.fi:n Pasi Kostiainen seurasi NHL-draftia Vancouverissa.

Näin toimii Emma-tuomaristo - Oikeusmurhia vai ei?

Suomalainen musiikkielämä juhlistaa vuoden 2015 menestyjiä Emma -gaalassa. Emma -raadin pitkäaikainen jäsen, Anakonda.fi:n Pasi Kostiainen kirjoittaa tuomariston toiminnasta - ja puuttuu tämän vuoden ennakkokohuun.

Tulevaisuus on naisten: nämä uudet nimet vievät musiikkinsa maailmalle

Suomenkielinen pop ja rock ovat jo tasa-arvoisesti naisten ja miesten temmellyskenttää. Anakonda.fi:n Pasi Kostiainen bloggaa, että seuravaaksi uudet ja lupaavat naisartistit ottavat ison roolin kansainvälisen tason vientiprojketeissa.

Oasis kiteytti 1990-luvun Britannian kuin Cheek 2010-luvun Suomen

2000-luvun tärkeimmän brittibändin paras albumi julkaistiin 2. lokakuuta 1995. Anakonda.fi:n Pasi Kostiainen muistelee 20 vuoden takaista Britanniaa ja muuta maailmaa, johon Oasis -yhtyeen What` s The Story Morning Glory julkaistiin - ja näkee käänteisen ilmiön Suomen 2010-luvulla.

Pasi Kostiainen: Tapasin miehen, joka keksi diskomusiikin - Tällainen on Flow-tähti Nile Rodgers

Flow Festivalin vieraista nimekkäin legenda on Chic -yhtyeensä kanssa esiintyvä Nile Rodgers. Anakonda.fi:n Pasi Kostiainen kertoo tapaamisestaan Rodgersin kanssa. Tuottaja-muusikko kertoi, miten hänen tavaramerkiksi muodostunut kitarasoundinsa syntyi.

Pasi Kostiainen: Tapio Rautavaara - duunarisankari kukisti katkeruuden

Tapio Rautavaaraa voi yrittää hahmottaa kuvitellen Teemu Selänteen, Mikko Leppilammen ja J. Karjalaisen lahjakkuuden, saavutukset ja vetovoiman yhdelle ihmiselle. Pasi Kostiainen miettii Anakonda.fi:n blogissaan, mitä annettavaa Rautavaaralla on 2010-luvun ihmiselle.

Kommentti: Mitä iloa Fifty Shades Of Greystä on miehelle?

Kaikki harmaan sävyt, tai ainakin 50 sellaista. Kannattaako itseään verrata elokuvan sankariin, joka lentää erilaisia lentokoneita, tykkää piiskaamisesta - ja on sikarikas? Ei, mutta jotain iloa miehellekin voi olla naisten leffafantasiasta Anakonda.fin Pasi Kostiainen kirjoittaa blogissaan.

Kommentti: Minä olen Aku!

"Jos olet suuttunut @hirviniemi lipputempusta ja viimeviikolla puolustit sanavapautta, olet tekopyhä paska. #JeSuisHirviniemi" Koomikko, radiotoimittaja Ali Jahangirin twiitti herättää miettimään sananvapautta. Anakonda.fi osallistuu keskusteluun.

Kommentti: Elastinen, onhan seuraavaksi stadionin vuoro?

Hurmoksellinen tunnelma Vain elämää -konsertissa herättää kaksiosaisen kysymyksen: jatkuuko sama kesällä olympiastadionilla? Vai tekeekö Elastinen "cheekit"? Anakonda.fi väittää, että varmaa on kuitenkin se, että Elastinen valloittaa stadionin.

Pasi Kostiainen: Cheekistä Sillanpäähän ja Kaija Koohon - Nyt halutaan suomalaista, elävänä!

Ruotsissa ruotsalaistähdet vetivät stadionit täyteen jo vuosikymmeniä sitten. Nyt Suomessa on päästy samaan tilanteeseen: konserttiyleisö valitsee mieluummin suomalaisen kuin kansainvälisen esiintyjän keikan. Kunnia kuuluu televisiolle, mutta ei pelkästään sille.

Pasi Kostiainen: Iik, sehän on Cheek! - Tämä on suosion salaisuus

Olympiastadionilla on viikonloppuna tehty viihteen historiaa kahdella kotimaisen artistin loppuunmyydyllä konsertilla. Cheekin suosio on ajankuva, mutta stadionilla saatiin vastaus myös kysymykseen, mikä hänen musiikissaan oikein vetoaa niin moniin.

Pasi Kostiainen: Kaljakellunta, Vantaan Guggenheim?

Kaljakellunta kuohuttaa vielä päiviä Vantaanjoesta nousemisen jälkeenkin. Jos vapaasti organisoidun tapahtuman jätehuolto saataisiin toimimaan, millä perusteella sitä sitten paheksuttaisiin? Vai voisiko kaljakellunnasta tehdä karnevaalin, jonka hillittömyydestä voitaisiin ylpeillä ihan kansainvälisesti?

Pasi Kostiainen: Festareiden uusi aika - Parempaa kalliimmalla ja jokaiselle jotakin

Yleisö vaatii enemmän ja saa enemmän. Mutta mihin suomalainen festivaali voi vielä kasvaa? Voiko Ruisrockista tulla Suomen Roskilde? Mitä Flow -festivaalille merkitsee sen saama kansainvälinen huomio? Mitä tekee Samantha Fox Suomessa vuonna 2014?