Netti-tv: Putket punasina 6 - Seat Leon Cupra, kiihkeää kyytiä Espanjasta

Anakonda.fi:n Putket punasina -netti-tv-ohjelma palaa ruutuun - ja tien päälle. Ensin kyytiä saa ja antaa Seat Leon Cupra - auto, jota kutsutaan kaksimielisillä lempinimillä.

Yleisön ja yhteistyökumppanien pyynnöstä! Siinä Anakonda.fi:n innostava perustelu tehdä lisää talvikaudella nähtyjä Putket punasina -auto-ohjelmia. Nämä jaksot nähdään Anakonda.fi:n lisäksi Ilta-Sanomien ISTV:ssä.

Putket punasina -sarjassa idea on ajaa "eilisen unelma-autoilla". Monilla meistä on joskus ollut haaveita liian kalliista autosta. Autoissa on vanhetessaan tasa-arvoistuva puoli: vuodet saattavat rapistaa autoakin, mutta sen hintaa ne rapistavat varmasti. Yhä useammalla on varaa toteuttaa unelmansa ja ostaa auto, jonka arvo on uudesta saattanut pudota ehkäpä vain 10 - 30 prosenttiin alkuperäisestä hinnasta.

Onko se järkevää? Anakonda.fi ei ota kantaa, vaan vetää ajohanskat käteen - ja lähtee tien päälle korkeintaan 15 000 maksavilla, takavuosina tavoitelluilla raudoilla.

Ensimmäisenä ajossa on Seat Leon Cupra, vuosimallia 2007. Se on myytävänä helsinkiläisessä Autokuume.com -liikkeessä. Hintapyyntö on 13 900 euroa.

Lue lisää Seat Leon Cuprasta Anakonda.fi:stä:

Seat Leon Cupra, onko se tosiaan "tulinen piiskatykki"?

Katso myös aiemmat Putket punaisina -jaksot Anakonda.fi:n netti-tv:stä:

Uusi netti-tv-ohjelma Putket punasina - Subaru Impreza:"Sytyn hehkuun sorateillä"

Netti-TV: Putket punasina 2 - Ford Focus ST - "Koti-isäksi naamioitu rakastaja"

Netti-tv: Putket punasina 3 - BMW M5 - "Sanovat saksanhirveksi"

Netti-tv: Putket punasina 4 - Nissan Murano - “mökkiteiden mörkö, bulevardien paholainen”

Netti-tv: Putket punasina 5 - Audi A8 - "Kulkee auliisti kuin adjutantti"