Netti-tv: Putket punasina 8 - Jaguar X-Type - Jos James Bond -leffa kuvattaisiin suomalaisella teollisuusalueella...

Jaguar on hohdokas automerkki - varsinkin kaikille brittiautojen ystäville. X-Type oli merkin kurkotus suurille markkinoille - ja nyt se on eilisen unelma-autona yhä useampien saavutettavana. Siis täydellinen auto Anakonda.fi:n netti-tv-sarjaan Putket punasina.

Pistimme Jaguar X-Typen putket punottamaan aitoon James Bond -henkeen. Joo joo, tiedetään, tiedetään. Jaguar X-Type ei ole mikään miljoona-Jagge, jollaisia edellisessäkin James Bondissa (Spectre, 2015) kiihdytettiin - ja tuhottiin - pitkin Roomaa. Tai mikä tahansa Aston Martin, joka lienee brändinä vielä ekslusiivisempi.

Mutta eipä ole suomalainen teollisuusaluekaan mikään Trastevere.

Eivätkä Putket punasina -kuskit mitään jamesbondeja.

Paitsi, että hetken verran voivat ollakin. Esimerkiksi tällä - kuvausten jälkeen jo myydyllä - Jaguar X-Typellä. Tuusulan Sport Car Centerin valikoimassa ollut X-Type vaikuttikin kyllä varsinaiselta löydöltä. Se oli 13 vuotta sitten Italiassa rekisteröity, mutta virheetön maalipinta ja nahkasisustus kielivät, ettei sillä varmaankaan oltu ajettu enempää kuin mittarin väittämät alle 130 000 kilometriä. Joku sai tästä paljon autoa alle 8000 eurolla - pyyntihinta oli siis vain 7900 euroa!

Jaa, että X-Type. Mitä siitä pitäisi tietää? No ainakin se, että autoa tehtiin vuodet 2001 - 2010 - ja siitä tuli kaikkien aikojen myydyin Jaguar -malli. Monille se jäi silti uutena unelma-autoksi kuten pahimmat kilpailijansa Mercedes-Benzin C-sarja ja BMW:n 3-sarja.

Anakonda.fi:n netti-tv-sarjassa Putket punasina ajetaan eilisen unelma-autoilla, jotka saavat maksaa nyt käytettyinä korkeintaan 15 000 euroa. Hevosvoimia pitää olla riittävästi - tai autossa pitää muutoin olla jokin kiinnostava juju.

Katso myös aiemmat Putket punaisina -jaksot Anakonda.fi:n netti-tv:stä:

Uusi netti-tv-ohjelma Putket punasina - Subaru Impreza:"Sytyn hehkuun sorateillä"

Netti-TV: Putket punasina 2 - Ford Focus ST - "Koti-isäksi naamioitu rakastaja"

Netti-tv: Putket punasina 3 - BMW M5 - "Sanovat saksanhirveksi"

Netti-tv: Putket punasina 4 - Nissan Murano - “mökkiteiden mörkö, bulevardien paholainen”

Netti-tv: Putket punasina 5 - Audi A8 - "Kulkee auliisti kuin adjutantti"

Netti-tv: Putket punasina 6 - Seat Leon Cupra, kiihkeää kyytiä Espanjasta

Netti-tv: Putket punasina 7 - Volvo XC90, 2000-luvun kartanoauto on kuin panssarivaunu