Justin Timberlake (& Prince) livenä Minneapolisissa - Katso upea Super Bowl -show tästä

Justin Timberlake ei aiheuttanut uransa toisessa Super Bowl -esityksessä vastaavaa kohua kuin ensimmäisessä. Anakonda.fi jakaa linkin Minneapolisissa nähtyyn esitykseen, jossa oli kaupungille läheinen vierailija.

Amerikkalaisen jalkapalloliiga NFL:n finaali Super Bowl pelattiin maanantain välisenä yönä Suomen aikaa. Philadelphia Eagles voitti New England Patriotsin pistein 41 - 33.

Super Bowl on tunnetusti vuoden suuria viihdetapahtumia sen urheilullisen merkityksen lisäksi. Sanotaanhan, että lukemattomissa grillijuhlissa ympäri Yhdysvaltoja osa keskittyy syömiseen pelin ajan ja kyttää tarkasti mainoskatkot, joilla nähdään kalliita ja erikoispitkiä mainoselokuvia.

Väliaikashow kelpaa sekä mainos- että urheiluväelle. Vuosien mittaan lavalla on nähty noin vartin pituisen esityksen vetämässä käytänössä kaikki riittävästi hittejä tehneet ja hyvinä esiintyjinä tunnetut popin, rockin ja mustan musiikin tähdet. Tänä vuonna oli esiintymisvuorossa Justin Timberlake, jonka Super Bowl -show vuonna 2004 huipentui Janet Jacksonin nänninvilahdukseen ja suomalaisesta saunamaisemasta katsottuna älyttömään moralisointiin ja kauhisteluun.

Tänä vuonna Timberlake piti omansa ja muiden nisät piilossa, vaikka vilautusbiisi Rock Your Body kuului ohjelmistoon myös nyt. Esityksen vierailijana nähtiin  lavalle heijastettu Prince, Minneapolisin oma supertähti, joka kuoli huhtikuussa 2016.

Timberlake oli rakentanut esityksen pääasiassa vanhojen hittiensä ympärille. Nyt oltiin viihdyttämässä suurta yleisöä Yhdysvalloissa - ja muualla maailmassa. Vaikka laulajalta julkaistiin uusi albumi viime viikolla, sitä ei nyt ryhdytty mainostamaan sen enempää kuin aloituskappale Filthyn verran. Tosin Timberlaken koko esitys antoi Man of the Woods -levylle suurimman mahdollisen buustin, sen biisit ovat varmasti olleet kovassa kuuntelussa suoratoistopalveluissa show`n jälkeen.

Timberlaken esityksen voi katsoa NFL:n YouTube -tilin kautta tästä:

Teksti: Pasi Kostiainen, Kuva: kuvakaappaus NFL:n YouTube -tilin SuperBowl -esityksestä