Täällähän tuoksuu Zlatan! - Huippufutaaja lanseerasi nimikkoparfyymin

Ihme ei ole se, että Zlatan Ibrahimovic lanseerasi nimikkotuoksun. Vaan se, ettei yhdellä maailman suurimmista jalkapallotähdistä vielä ollut sellaista.

Futisfanit parveilivat tiistaina 27. lokakuuta Marionnaudin kaupan ympärillä Pariisin Champs-Elyséellä. Syy oli se, että jokainen halusi edes vilkaisun Paris Saint-Germainin tähtihyökkääjästä Zlatan Ibrahimovicista.

Nyt jokainen voi paitsi ihailla kaikkien aikojen ruotsalaispelaajaa, myös tuoksua Zlatanilta: Marionnaud julkaisi Zlatan Ibrahimovicin nimikkoparfyymin.

Ibrahimovic, 34, on ollut viime vuodet yksi maailman suurimmista jalkapallotähdistä - ja -persoonallisuuksista. Hänen muistelmateoksensa Zlatan teki hänen "maahanmuuttajaperheen häirikkölapsesta Kansankodin supertähdeksi" -tarinansa tutuksi kymmenille tuhansille suomalaisillekin - samoin huippu-urheilijan tinkimättömän voitontahdon.

Ja kun muun muassa Lionel Messillä, Cristiano Ronaldolla ja vaikkapa Joe Hartilla on jo ollut omat, heidän nimillään ja kasvoillaan myytävät tuotteet, on Zlatanin pullotus ollut vain ajan kysymys.

Huippujulkkisten nimikkotuoksun julkistaminen on yhtä varmaa kuin se, että suomalaisen menestysbändin nimissä ilmestyy viini tai olut.

Lue Anakonda.fi:stä myös:

"Jos en löydä asuntoa, ostan hotellin!" - Lue Zlatanin parhaat kommentit