Kilpailu: kaipaatko Seppoo Rätyä ja 1990-lukua! - Voita sisäänpääsy kahdelle We Love 90` s -festareille!

Anakonda.fi järjestää ysärihenkisen kilpailun, jonka voittaja menee ystävineen Helsingin Suvilahdessa viikonloppuna järjestettäville We Love 90` s. Kisaan voi osallistua helposti tykkäämällä Anakondan Facebook -sivusta - ja vastaamalla yhteen kysymykseen.

Tämä aika muistuttaa 1990-lukua!

YT-uutiset täyttävät viestimet, Pandora esiintyy Suomessa vähän väliä - ja keihäsmiehet puhuvat härskejä.

Anakonda.fi järjestää kilpailun 1990-luvun henkeen. Palkintona on viikonlopun mittainen trippi 1990-luvulle: sisäänpääsy ensi viikonvaihteessa Helsingin Suvilahdessa järjestettäville We Love 90` s -festivaaleille. Kaverin saa ottaa mukaan turvaksi. Pandora on paikalla - ja kymmeniä muita esiintyjiä Ressusta Coolion ja Mr Presidentistä (kuvassa) Alexiaan. Muutakin musiikkia on kuin dancea, lavalle nousevat muun muassa toissa vuosikymmenellä isoimmat hittinsä tehneet Natalia Imbruglia ja Coolio.

Kilpailun aihe ei ole pelkkää poppia. Päinvastoin, tarvitseehan ihminen näinä päivinä myös keihäänheittoa. Ja kuinka ollakaan Antti Ruuskasen kommentti "liukkaasta, ruotsalaisesta" keihäästä oli kuin suoraan 1990-luvulta, Seppo Rädyn suusta.

On siis syytä selvittää, kumpi on kovempi keihäs- ja showmies, 1990-luvun Seppo Räty vai 2010-luvun Antti Ruuskanen?

Kilpailun osallistuminen on helppoa:

1. Mene Anakonda.fi.n Facebook sivulle

2. Tykkää sivusta

3. Kirjoita Facebookin tätä kilpailua koskevaan kommenttikenttään vastaus kysymykseen: kumpi on hauskempi, Antti Ruuskanen vai Seppo Räty?

Anakonda.fi arpoo voittajan sivun niiden joukosta, jotka ovat sekä tykänneet Anakonda.fi -sivusta että vastanneet kysymykseen.

Kilpailuun osallistuminen edellyttää 18 vuoden ikää.

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kuva: Sven Mandel