Netti-tv: Miehen G-Piste kuumenee jälleen - Ensin grillataan Tomahawk!

Anakonda.fi:n vuoden 2015 suosikkiohjelma, "liikkuva ruokakuva" Miehen G-Piste palaa uusin osin. Ensin ollaan Tomahawk - pihvin kimpussa.

Ilkka Vainio on innokas musiikkimies - ja tietysti myös herkkusuu ja grillaaja kotitarpeikseen. Anakonda.fi:n grillausohjelmassa Miehen G-Piste Vainio on grillaus-kisälli, hän saa neuvoja mestarilta, jonka lempinimi on "Pastori": Petri Huhta tunnetaan tilanteesta riippuen "Lihapastorina", "Grillipastorina" ja "Riistapastorina". Lihatalo Tammisella nykyisin työskentelevä Huhta on kuitenkin nimestä riippumatta kotonaan siellä, missä liha kuumenee.

Miehen G-Piste on Anakonda.fi:n netti-tv.n ohjelmistossa toisena kesänä peräkkäin. Uusien jaksojen idea on esitellä osin vanhoja tuttuja grillattavia ja antaa niissä onnistumiseen hyvät, selkeät ohjeet - toisaalta halutaan kannustaa katsoja kokeilemaan ehkäpä itselle vähän vieraampia raaka-aineita.

Tomahawkin grillaamisessa on niksinsä. Ne "Pastori" opettaa Vainiolle oheisella videolla - ja katsoja saa faktat haltuunsa viimeistään oheisesta reseptijutusta.

Viime vuoden tapaan Anakonda.fi:n tuottaman ohjelman ohjaa, kuvaa ja editoi Sami Repo, suomalaisten ruokakuvaajien ehdoton ykkösnimi. Uutta on se, että nyt kuvataan Samin omassa ruokarekassa - se esitellään kesän aikana myös tarkemmin.

Vanhaa gee-pistettä sen sijaan on se, että koko ohjelma on ytimekäs, ruokahalua kiihottava "liikkuva ruokakuva". Jos sen katsottuaan ei ole nälkä, on todennäköisesti juuri grillannut - ja syönyt.

Katso reseptit ja valmistusohjeet tästä:

Reseptit: Naudan tomahawk -pihvi, jalopeno-pikkelsi, avokado-maissi-kukkakaalisalaatti