Netti-tv: Miehen G-Piste - näin syntyy maistuva avoburger & mangochutney

Taas oppii Ilkka "Ile" Vainio uutta: grillipastori Petri "Pete" Huhta tekee herkullisen avoburgerin Anakonda.fi:n netti-tv-sarjassa Miehen G-Piste.

Miehen G-Piste on Anakonda.fi:n netti-tv:n ohjelmistossa toisena kesänä peräkkäin. Uusien jaksojen idea on esitellä osin vanhoja tuttuja grillattavia ja antaa niissä onnistumiseen hyvät, selkeät ohjeet - toisaalta halutaan kannustaa katsoja kokeilemaan ehkäpä itselle vähän vieraampia raaka-aineita.

Nämä periaatteet ovat hyvin esillä tämänkertaisessa jaksossa, jossa grillataan jauhelihaa... ja kasataan vanha kunnon hampurilainen. Ihan normiburgerista tämä hampurilainen erottuu muotonsa ja makunsa puolesta. Se on jätetty avomalliksi, ilman kantta. Ja se maku, siihen tuo ihan omanlaisensa ulottuvuuden mangochutney.

Hyvää on, jos tykkää hamppareista ja mangosta.

Miehen G-piste on liikkuva ruokakuva, ytimekäs alle 2-minuuttinen ruokaohjelma, jossa ei lässytetä, mutta fiilistellään senkin edestä.

Kuvauksesta, ohjauksesta ja leikauksesta vastaa Sami Repo, jonka ruokarekassa Tammisen Pete Huhta mestarina ja Ile Vainio kisällinä grillaavat.

Katso reseptit ja valmistusohjeet tästä:

Avoburger on hampurilaisten avokadopasta! - Katso resepti