02. syyskuu 2016
Anakonda.fi:n Netti-tv:n Miehen G-piste -grillausohjelmassa fiilistellään tällä kertaa klassikkoliha entrecoten, ananaksen ja täyttyjen sienien parissa. Grillimestari Pete Huhdan reseptit löytyvät tästä:
Naudan Ranch Entrecote luulla
naudan luullinen entrecote-pihviä (painaa noin kilon)
suolaa, mausteita, öljyä
Ota liha vähintään 2 tuntia ennen huoneen lämpöön.
Mausta suolalla ja haluamallasi mausteilla. Hiero pintaan myös vähän öljyä.
Grillaa kuumalla lämmöllä noin 5 minuuttia per puoli. Kääri folioon ja grillaa miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia.
Täytetty herkkusieni
herkkusieniä (yksi per ruokailija)
täytteeseen esimerkiksi sipulia, paprikaa, jalopenoa, öljyä. mustapippuria, suolaa
vuohenjuustoa
Leikkaa pois kanta. Puhdista sieni niin että siitä tulee kuppi.
Tee täyte makujesi mukaan. Pilko aineosat pieniksi palasiksi ja ota mukaan myös sienen oma kanta. (Esimerkiksi sipulia, paprikaa, öljyä. mustapippuria, suolaa – ja jos potkua haluaa niin vaikkapa vähän jalopenoa.)
Sienen kruunaa jokin hyvä juusto. Mielestäni vuohenjuusto sopii hyvin.
Grillattu ananas
1 ananas
½ rkl sokeria
Grillaa rohkeasti kokonainen ananas.
Leikkaa kuorimaton ananas kiekoiksi. Grillaa kiekot molemmin puolin. Mausta lopuksi sokerilla.
Leikkaa ensin haluttuun kokoon. Kääntele välillä.
Jätä mielellään mukaan vielä osa kuoresta. Näin ananas ei pääse kuivumaan. Mausta lopuksi sokerilla.
Katso Anakonda.fi:n netti-tv -ohjelma Miehen G-Piste -tästä:
Netti-tv: Miehen G-Piste - Entrecote, ananas ja täytetyt sienet, tulkoon syksy!