Uusi sarja: Cooking with Kasmir - Halloween

Anakonda.fi ylpeänä esittää: Cooking with Kasmir! Laulaja, entinen ammattikokki Kasmir ja laulaja-juontaja Axl Smith ovat tehneet uudenlaisen ruokaohjelman, joka neuvoo paitsi keittiöhommissa, toimii myös oppaana urbaaniin elämään - ja siitä selviämiseen.

Kasmir ja Axl Smith kertovat Cooking with Kasmirista seuraavaa:

- Ohjelman perusideana on olla kaikkea muuta, kuin finedining -hengessä toteutettua glaseeratuien paprikoiden asettelua. Tarkoituksena on näyttää, kuinka helppoa ia hauskaa ruoanlaitto voi olla ja kuinka perusruuista saadaan pienellä twistillä uutta ja eksoottista. Entinen ammattikokki Kasmir loihtii ammattilaisen ottein arkiruoasta uusia versioita samalla, kun kaiken kokenut herrasmiesjuontaja Axl Smith pitää vieraiden vireystilaa yllä erilaisin juonenkääntein.

Eivätkä Kasmir ja Axl Smith tosiaankaan kokkaa kahdestaan.

- Ohjelmassa vierailevat eturivin julkimot aina Paavista Putiniin, tanssilavojen tarinankertoiista nuorison suosimiin Helsingin herroihin ja maailmanmatkaaiista mammanpoikiin. Vieraiden persoonista tuodaan esille ennenäkemättömiä ja kokemattomia puolia, unohtamatta hurttia huumoria.

Cooking With Kasmir Anakonda.fissä torstaisin 30. lokakuuta alkaen.