Nettihitti: Aidon Kummeli-Saabin myynti-ilmoitus!

Elokuvasta tuttu, museoita kiertänyt auto. Kummeli-Saab. Anakonda.fi liittyy klikkiarmeijaan ja ihmettelee puunatun ja tuunatun ralliauton tarinaa.

Nettiauto.comin katsotuimmassa ilmoituksessa myydään ehkäpä Suomen kuuluisinta Saab ysikutosta: myynnissä on nimittäin Kummeli Stories -elokuvassa tärkeässä osassa ollut Saab 96 ralliauto.

Ilmajoella myynnissä olevasta autosta kirjoitetaan näin:

 

"Legendaarinen Kummeli-Saab 96. Auto on täysin elokuvan kunnossa, kaikkine tarroineen ja varusteineen. Group A  Autossa lukuisia varusteita mm. V6-moottori ja irroitettava kori. Auto kiertänyt museoita yms. minulle tullessaan oli hiukan nuhjuinen mutta nyt "entisöity" jälleen näyttely / ajelu kuntoon."

Ralliautoksi rakennettu Saab on mallia 1970. Auto on ilmoituksen mukaan manuaalivaihteinen, etuvetoinen ja siinä on peräti 2,3 -litrainen moottori.

Kummeli Stories on tamperelaisen Kummeli -ryhmän ensimmäinen elokuva suosittujen tv:n sketsiohjelmien jälkeen. Vuonna 1995 ensi-iltaan tullut leffa koostuu episoideista, jonka jääkiekko-osuudessa vierailevat näyttelijöinä muun muassa lätkälegendat Raimo Helminen ja Raimo Summanen. Saab 96 nähdään tietysti rallipätkässä, jossa Kummeli-starat Heikki Silvennoinen ja Timo Kahilainen ovat varsinaisia rattimaailman antisankareita.

YouTubesta löytyvässä Kummeli-pätkässä rallisponsoroinnista on nyt myytävän ralli-Saab - peltiosat täynnä sponsoritarroja. Videon voi katsoa tästä.

Kummeli-Saabia ei ole hinnoiteltu. Se siis myydään tarjousten perusteella - jos myydään. Ilmoitus sisältää seuraavan julistuksen:

"Auto myydään jos riittävä tarjous tulee, pakko ei ole myydä vaan voi kyllä jäädä nykyiseen talliinsakin....TÄSSÄ AUTO JONKA JOKAINEN HALUAA, MUTTA VAIN YKSI VOI OMISTAA SEN!!!"

 

Lue Anakonda.fi:stä myös:

 

Vanha virka-auto myytävänä - "Olisko Halosen Tarjalla vaikutusvaltaa hankinnassa?"

 

Miten tämä on mahdollista? Myytävänä Opel Calibra vm.-92, ajettu vain 582 km!

 

Lähes 400 tkm ajettu maasturi-Mersu huutokaupataan - "Kilometrit ei näy kuin mittarissa!"

 

Kevät tuli automyyntiin:"Etsitkö pieniruokaista tilaihmettä perheellesi? Olet väärässä paikassa"

 

 Nyt on tyly autonmyynti-ilmoitus:"Vaimo sanoi, että Sierra tai hän lähtee!"

 

 Miten myydään avo-Cadillac talvella? - "Stetson kaupan päälle!"

 

Nettiauto.comissa myydään kiisteltyä klassikkoa - "Molempien merkkien huonot puolet!"

 

Nyt on BMW:n myyntiteksti kohdallaan:"Insinööritaidon mestariteos korskuu kuin kiimainen saksanhirvi!"

 

Nettihitti: Toyota Corollan myynti-ilmoitus - "Pyssyy kynnenaluset puhtaina!"

 

Nettihitti: Nyt myydään Lapissa prätkää -"Vessanpöntön valakia seriffi-Honda!"