Karibian lumous 6/8 Cienfuegos - "Vähän fiinimpi kuubalainen kaupunki!"

Aito ranskalainen tunnelma, hieno kasvitieteellinen puutarha - ja uskomaton linna, jonka kolme tornia ilmentävät uskoa, toivoa - ja valtaa. Näin Cienfuegosissa Kuubassa, jonne Folke West johdattaa Anakonda.fin Karibian lumous -netti-tv-sarjan tämänkertaisessa jaksossa.

Karibian lumous -netti-tv-sarja myötäilee Anakonda.fin sivuilla vuodenvaihteessa ja kevättalvisin Kuuban ympäri kiertävää risteilyä. M/S Louis Cristal - entinen Sally Albatross - on ensimmäinen risteilylaiva, jonka Kuuban matkailuviranomaiset ovat sallineet kiertää saarta 50 vuoteen. Ensimmäinen risteily järjestettiin joulukuussa 2013. Sen jälkeen Kuubaa ovat kiertäneet, sen satamakaupungissa pysähtyneet ja päiväksi myös Jamaikalle piipahtaneet tuhannet lähinnä kanadalaiset matkailijat.

 

 Mukana risteilyillä on ollut myös suomalainen ryhmä Folke Westin johdolla.

 

 Ja nyt Anakonda.fin kautta päästään mukaan Karibian lumoukseen, Folke Westin värikkään ja jäljittelemättömän opastuksen avulla.

Kuudennessä osassa pysähdytään ihmettelemään kaunista, Folke Westin mukaan "vähän fiinimpää kuubalaista kaupunkia" Cienfuegosia.

Katso myös:

 

 Uusi netti-tv-sarja Karibian lumous - 1/8 Kuubaan Folke Westin kanssa

 Karibian lumous 2/8, Meripäivä - Risteily Kuuban ympäri on uutta kapteenillekin

 

 Karibian lumous 3/8, Antilla - Lola kalastajakylässä - Castron synnyinkodissa

 

 Karibian lumous 4/8 Santiago de Cuba - "Täällä Winston Churchill toimi sotareportterina!"

Karibian lumous 5/8 Montego Bay - Lola risteilee Jamaikalle

 

Lue myös:

 

Folke West, meneekö Kuuba nyt pilalle?