Uusi netti-tv-sarja: Karibian lumous - 1/8 Kuubaan Folke Westin kanssa

Suomalaisten kuva Kuubasta olisi paljon kapeampi ilman Folke Westiä. Nyt matkamies-Folke vie Anakonda.fin lukijat risteilylle Kuuban ympäri. Ensimmäisessä jaksossa matkustetaan Havannaan ja nähdään vilaus tuota maagista kaupunkia Folke Westin opastamana.

Folke West, 66, on Suomen tunnetuin Kuuban-asiantuntija. Hän on matkustanut maahan satoja kertoja, asunutkin siellä - ja tutustuttanut Karibian saaren saloihin tuhannet suomalaiset turistit.

Karibian lumous -netti-tv-sarja myötäilee Anakonda.fin sivuilla vuodenvaihteessa ja kevättalvisin Kuuban ympäri kiertävää risteilyä. M/S Louis Cristal - entinen Sally Albatross - on ensimmäinen risteilylaiva, jonka Kuuban matkailuviranomaiset ovat sallineet kiertää saarta 50 vuoteen. Ensimmäinen risteily järjestettiin joulukuussa 2013. Sen jälkeen Kuubaa ovat kiertäneet, sen satamakaupungissa pysähtyneet ja päiväksi myös Jamaikalle piipahtaneet tuhannet lähinnä kanadalaiset matkailijat.

Mukana risteilyillä on ollut myös suomalainen ryhmä Folke Westin johdolla.

Ja nyt Anakonda.fin kautta päästään mukaan Karibian lumoukseen, Folke Westin värikkään ja jäljittelemättömän opastuksen avulla.

Karibian lumous - uusi jakso joka päivä vuodenvaihteessa 2014 - 2015.

Lue myös:

Folke West, meneekö Kuuba nyt pilalle?