Karibian lumous 5/8 Montego Bay - Lola risteilee Jamaikalle!

Anakonda.fin netti-tv-sarja Karibian lumous risteilee Kuuban ympäri. Tällä kertaa poiketaan naapurisaari Jamaikalle, jossa Folke West ja Lola Wallinkoski tutustuttavat matkaajat 1700-luvun siirtomaaidylliin ja Montego Bayn markkinahumuun.

Reggae ja rento rantaelämä. Nämähän tiedetään, mutta Folke West vilauttaa Karibian lumouksessa myös toisenlaista Jamaikaa. Hän vie Greenwood Great Houseen, 1700-luvun siirtomaaylimystön kartanoon.

Entä sitten muuta? No ainakin markkinahumua on tyrkyllä turisteille joka paikassa - ja Jamaikalla Jamaikan tyyliin.

"Täällä on ihania ihmisiä, jotka viettävät täällä päivät pitkät perheineen", Lola Wallinkoski kuvailee Montego Bayn markkinoilla.

Karibian lumous -netti-tv-sarja myötäilee Anakonda.fin sivuilla vuodenvaihteessa ja kevättalvisin Kuuban ympäri kiertävää risteilyä. M/S Louis Cristal - entinen Sally Albatross - on ensimmäinen risteilylaiva, jonka Kuuban matkailuviranomaiset ovat sallineet kiertää saarta 50 vuoteen. Ensimmäinen risteily järjestettiin joulukuussa 2013. Sen jälkeen Kuubaa ovat kiertäneet, sen satamakaupungissa pysähtyneet ja päiväksi myös Jamaikalle piipahtaneet tuhannet lähinnä kanadalaiset matkailijat.

 

 Mukana risteilyillä on ollut myös suomalainen ryhmä Folke Westin johdolla.

 

 Ja nyt Anakonda.fin kautta päästään mukaan Karibian lumoukseen, Folke Westin värikkään ja jäljittelemättömän opastuksen avulla.

 

Katso myös:

 

Uusi netti-tv-sarja Karibian lumous - 1/8 Kuubaan Folke Westin kanssa

 

 Karibian lumous 2/8, Meripäivä - Risteily Kuuban ympäri on uutta kapteenillekin

 

 Karibian lumous 3/8, Antilla - Lola kalastajakylässä - Castron synnyinkodissa

 

Karibian lumous 4/8 Santiago de Cuba - "Täällä Winston Churchill toimi sotareportterina!"

 

Lue myös:

Folke West, meneekö Kuuba nyt pilalle?