01. syyskuu 2015
Syyskuu on hyvä grillauskuukausi siinä, missä muutkin. Ruutupaita päällä voi grillin hehkussa nauttia joko loppukesän auringosta tai kuulaasta syysillasta.
Ja mikä on nauttiessa, kun grilliin laittaa makumatkan Amerikan -mantereelle.
Miehen G-Pisteen liikkuva ruokakuva herkuttelee tänään Tomahawk -kyljyksellä, luullisena vain suolan ja pippurin ja kevyen öljykerroksen kanssa grillattavasta jytkäleellä - sekä härän ribseillä, itse tehtävästä coleslaw -salaatilla - ja meksikolaisella katumaissilla.
Kokkina tuttuun tapaan Timo Kuoppamäki, kameran takana Sami Repo. Mestarit asialla!
Olkaa hyvä, kohta on nälkä!
Lue Anakonda.fi:stä Miehen G-pisteessä valmistettavien ruokien reseptit:
Reseptit: Tomahawk -kyljys, härän ribsit, meksikolainen katumaissi ja coleslaw
Katso Anakonda.fi:stä myös Miehen G-pisteen muut jaksot:
Uusi netti-tv-ohjelma aloittaa Miehen G-piste - osa 1: Näin grillaat kokonaisen kalan!
Miehen G-piste - osa 2: Näin grillaat täydellisen burgerin
Miehen G-piste - osa 3: Flank Steak eli kuve, helppoa grillattavaa
Lue Anakonda.fi:stä myös Miehen G-pisteessä valmistettavien ruokien reseptit:
Resepti: täytetty kala ja grillatut kasvikset
Reseptit: lammasburger, porsaanfile steak sandwich ja grillatut paprikat
Reseptit: Flank Steak eli kuvepaisti, "avokadoranskikset", Chimichurri ja grillattu kesäkurpitsa