Miehen G-Piste - osa 4 - Onko grilliin mitään äijämäisempää kuin Tomahawk -kyljys?

Grillikesän hittejä on ollut luullisena valmistuva Tomahawk -kyljys. Anakonda.fi:n ruokaohjelmassa Miehen G-Piste valmistetaan tänään lisäksi härän ribsit, coleslaw eli kaalisalaatti sekä meksikolaista katumaissia. Aijai!

Syyskuu on hyvä grillauskuukausi siinä, missä muutkin. Ruutupaita päällä voi grillin hehkussa nauttia joko loppukesän auringosta tai kuulaasta syysillasta.

Ja mikä on nauttiessa, kun grilliin laittaa makumatkan Amerikan -mantereelle.

Miehen G-Pisteen liikkuva ruokakuva herkuttelee tänään Tomahawk -kyljyksellä, luullisena vain suolan ja pippurin ja kevyen öljykerroksen kanssa grillattavasta jytkäleellä - sekä härän ribseillä, itse tehtävästä coleslaw -salaatilla - ja meksikolaisella katumaissilla.

Kokkina tuttuun tapaan Timo Kuoppamäki, kameran takana Sami Repo. Mestarit asialla!

Olkaa hyvä, kohta on nälkä!

Lue Anakonda.fi:stä Miehen G-pisteessä valmistettavien ruokien reseptit:

Reseptit: Tomahawk -kyljys, härän ribsit, meksikolainen katumaissi ja coleslaw

Katso Anakonda.fi:stä myös Miehen G-pisteen muut jaksot:

 

Uusi netti-tv-ohjelma aloittaa Miehen G-piste - osa 1: Näin grillaat kokonaisen kalan!

Miehen G-piste - osa 2: Näin grillaat täydellisen burgerin

Miehen G-piste - osa 3: Flank Steak eli kuve, helppoa grillattavaa

 

Lue Anakonda.fi:stä myös Miehen G-pisteessä valmistettavien ruokien reseptit:

 

Resepti: täytetty kala ja grillatut kasvikset

 

Reseptit: lammasburger, porsaanfile steak sandwich ja grillatut paprikat

Reseptit: Flank Steak eli kuvepaisti, "avokadoranskikset", Chimichurri ja grillattu kesäkurpitsa