29. heinäkuu 2015
Naudan kuve on pääosassa tämänkertaisessa Miehen G-Piste -grilliohjelmassa. Sami Repo on ikuistanut "liikkuvaan ruokakuvaan" intohimoisen grillaajan Timo Kuoppamäen, joka tekee Flank Steakille sen, mitä täytyy.
Mutta mieskään ei elä pelkästään lihasta. Kupeen oheen Kuoppamäki grillaa "avokadoranskalaisia". Siis mitä?
Ranskalaisten perunoiden kanssa avokadoranskalaisilla ei ole mitään tekemistä, paitsi muoto. Ja se, että molemmat sopivat hyvin grillatun lihan kylkiäiseksi.
Ja kuinka helppoa onkaan avakadoranskalaisten tekeminen, katsokaa vaikka! Ei tarvita kuin avokadoja - noin yksi per syöjä - ja pekonia. Loppu on kulinarismin historiaa.
Tämänkertaiseen ateriaan kuuluu myös Chimichurri.
LuLLue Anakonda.fi:stä videon reseptit:
ResReseptit: Flank Steak eli kuvepaisti, "avokadoranskikset", Chimichurri ja grillattu kesäkurpitsa
Katso Anakonda.fi:stä myös Miehen G-pisteen muut jaksot:
Uusi netti-tv-ohjelma aloittaa Miehen G-piste - osa 1: Näin grillaat kokonaisen kalan!
Miehen G-piste - osa 2: Näin grillaat täydellisen burgerin
Lue Anakonda.fi:stä myös Miehen G-pisteessä valmistettavien ruokien reseptit:
Resepti: täytetty kala ja grillatut kasvikset
Reseptit: lammasburger, porsaanfile steak sandwich ja grillatut paprikat