Brown Sugar, Kuuba! Rollarien Havannan keikka varmistui

Rolling Stones esiintyy kuin esiintyykin Kuubassa!

Kuten Anakonda.fi ainoana suomalaismediana muutama viikko sitten ennakoi, Rolling Stones esiintyy Kuubassa - jo muutaman viikon kuluttua.

Sensaatiomainen konsertti on varmistettu yhtyeen virallisella nettisivulla, josta on myös oheinen kuvakaappaus.

Rolling Stones esiintyy Havannassa, Kuuban pääkaupungissa 25. maaliskuuta Etelä-Amerikan -kiertueensa päätteeksi. Kyseessä on siis tosiaankin Rollarien ensiesiintyminen pitkään Yhdysvaltain ja sen monien liittolaisten kauppasaarron kohteena olleessa valtiossa. Köyhässä, muun muassa äänitekaupan osalta heikosti kehittyneessä maassa ei juurikaan ole nähty kansainvälisesti merkittäviä isoja nimiä. Esimerkiksi walesilaisyhtye Manic Street Preachersin keikka - ja tapaaminen Kuuban-johtaja Fidel Castron kanssa - oli pikemminkin säännön vahvistava poikkeus.

Kuuban -konsertista huhuttiin yhtyeen fanifoorumeilla - ja Anakonda.fi:n uutisointi sai lisäpontta myös siitä, että amerikkalainen matkatoimisto myi konsertttimatkoja Havannaan.

Nyt keikka siis toteutuu. Kannattaa varautua siihen, että América Latina Olé Tourista saadaan tavallista eksoottisempi livetallenne.

Lue Anakonda.fi:stä myös:

Rolling Stones Havannaan?

Suomalaisfani Rollari -keikalla Argentiinassa - "Poliisi ampui kumiluodeilla"