Viisi faktaa AC/DC:n jättikonsertista

Kesän suurin yksittäinen konsertti pidetään keskiviikkona 22. heinäkuuta Hämeenlinnassa, jossa AC/DC vihkii esiintymisellään käyttöön Kantolan teemapuiston. Anakonda.fi antaa viime hetken ohjeet niille yli 50 000 ihmiselle, jotka saapuvat konserttiin.

1. Liikkuminen

Kantolan teemapuisto sijaitsee kolmen kilometrin päässä Hämeenlinnan keskustasta. Koska tapahtuman yleisömäärä lähes kaksinkertaistaa Hämeenlinnan asukasluvun, järjestäjät kehottavat yleisöä saapumaan paikalle julkisilla liikennevälineillä. Ruuhkia ja jonoja on odotettavissa joka tapauksessa. VR on järjestänyt lisävuoroja Tampereelle ja Helsinkiin, myös linja-autoliikenteessä on lisävuoroja.

2. Aikataulu

Illan yhtyeet esiintyvät seuraavasti:

klo 19 Santa Cruz

klo 20 Vintage Trouble (USA)

klo 21 AC/DC (AU)

Esiintymisajat ovat noin-aikoja, ne saattavat muuttua vielä esiintymispäivänä. Koko tapahtuma on ohi puoleen yöhön mennessä.

3. Sää

Forecan tuntiennusteen mukaan AC/DC:n esiintyessä ei pitäisi sataa, mutta konserttipäivään mahtuu myös pisaroita.

4. Info paikan päällä

Konserttijärjestäjä Live Nation Finland tiedottaa tapahtumasta sen nettisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa konsertin Facebook -sivulla ja Live Nationin Twitter -tilillä aihetunnisteella #acdcfinland . 

5. Muu viihdyke

Kävelyreitille Kantolaan osuu Verkatehtaalle rakennettu Rock Village, jossa on luvassa etko- ja jatko-ohjelmaa konserttikansalle. Esimerkiksi ennen keikkaa levyjä soittaa Jussi 69, livemusaa tarjoavat muun muassa Eternal Erection ja Jukka ja Jytämimmit. Myös Hämeenlinnan ravintolat houkuttelevat jatkoille, niistä monet ovat auki tavallista pidempään.

Lue Anakonda.fi:stä myös:

Anakonda keikalla: Tällainen on Suomeen tuleva AC/DC -show!

AC/DC:n keikalle myyty jo yli 40 000 lippua

Hämeenlinnan uusi tapahtumapuisto avaa komeasti: AC/DC

Päivän levy: AC/DC: Rock or Bust - Uudet riffit, vanha meno