Hämeenlinnan uusi Tapahtumapuisto avaa komeasti: AC/DC!

Hämeenlinnassa jyrähtää kesällä 2015: Rock or Bust -kiertueelleen lähtevä AC/DC tekee Suomen-keikkansa uudessa tapahtumapuistossa.

Hämeenlinnan kaupungin ja konserttijärjestäjä LiveNationin pitkään suunnittelema Tapahtumapuisto avataan komeasti, kun australialainen AC/DC esiintyy puiston avajaiskonsertissa 22. heinäkuuta.

”Aivan mahtava saada Hämeenlinnaan ja Kantolan tapahtumapuistoon heti avajaiskesänä maailmanluokan bändi. Tämän komeampaa alkua ei voisi saada, mutta toisaalta olemme olleet alusta asti vakuuttuneita, että päätöksemme puiston rakentamisesta oli oikea. Olemme jo innokkaina odottaneet julkistusta ja nyt kaupunki ja kaikki seudun toimijat ottavat haasteen vastaan kymmenien tuhansien konserttivieraiden vastaanottamisesta. Kevään ja alkukesän teemme rutkasti töitä sen eteen, että täällä on kaikki valmista ja vieraat viihtyvät. Toivotan siis kaikki tervetulleeksi Hämeenlinnaan”, hehkuttaa Hämeenlinnan kaupunginjohtaja Timo Kenakkala LiveNationin tiedotteessa.

Hämeenlinnan Tapahtumapuisto avataan hyvään aikaan, sillä seuraavina vuosina siellä järjestettäneen useita stadiontason -konsertteja. Helsingin olympiastadion menee remonttiin vuoden kuluttua, joten Hämeenlinnassa saatetaan nähtä myös U2, joka ensi vuonna kiertää sisähalleja - ja seuraavana vuonna lienee isojen ulkoilmakeikkojen vuoro.

FAKTA: AC/DC:n konserttiliput tulevat myyntiin keskiviikkona 17. joulukuuta.

Lue myös:

Päivän levy: AC/DC: Rock Or Bust - Uudet riffit, vanha meno