Kummeli ennusti tv:n nakuviihteen sketisssään - Katso "Munasillaan"

Aatami etsii Eevaa on tuonut alastomat ihmiset tv:n reality-ohjelmaan ja nettipalstojen puhenaiheiksi. Anakonda.fi muistuttaa, että viihderyhmä Kummeli maalasi alastoman tv-viihteen maiseman klassikkosketissään jo kauan sitten.

Aatami etsii Eevaa tavoitti viime viikolla noin 900 000 katsojaa, tiedottaa Nelonen. Treffiohjelman idea on se tavallinen, saattaa yhteen kaksi ihmistä. Esimerkiksi seuraavaa ohjelmaa mainostetaan näin: "Ensi maanantain 13.4. jaksossa joensuulainen huoltomies Antti kohtaa saarella tumman ja vaalean kaunottaren, Hannan ja Sarin, mutta kumpi on se oikea?"

Erona muihin vastaaviin ohjelmiin on, että Aatami etsii Eevaa alasti. Eeva on myös synnyinasussaan.

Ohjelma on puhuttanut sosiaalisessa mediassa ja verkkomedioissa. Esimerkiksi Me Naiset julkaisi Radio Aallon kysymyksen ohjelman tuottaneelta Eyeworks Finlandin Nonna Tähtiseltä, sensuroitiinko erektiot kuvaruudusta? Vastaus kuului, ettei ohjelmassa nähdä "kunnon seisokkeja", vaikka oli tuottajan mukaan nähnyt jo ensimmäisessä jaksossa "puoliheijareita".

Ok.

Suomalaisen tv-viihteen nykytila - vai pitäisikö sanoa nakutila - ei tullut yllätyksenä ihmisille, jotka katsoivat Kummelia jo kauan sitten. Catch A Fish -sketsin alkuosa oli "tv-ohjelmaa" Munasillaan. Siinä tietokilpailijat olivat kuin treffikisaajat nykyisin, kutakuinkin munasillaan. Sketsin voi katsoa YouTubesta ohessa.

Vanha kunnon Jules Verne -vertaus osuu siis kohdalleen. Kun Verne kirjoitti 1872 romaanin Maailman ympäri 80 päivässä, kyseessä oli utopia. Kun moinen matka onnistuu nykytekniikalla jopa paljon nopeammin, tavataan sanoa, että mitään niin älytöntä ei voi keksiä etteikö se myöhemmin toteutuisi.Pasi KostiainenLue Anakonda.fi:stä myös:Nettihitti: Aidon Kummeli-Saabin myynti-ilmoitus!