Tomi Björck Flow -festareille - Katso lista tapahtuman kaikista ravintoloista

Elokuun puolivälissä järjestettävä Flow -festivaali on tänäkin vuonna paitsi musiikin, myös ruuan juhlaa. Anakonda.fi kertoo, mitkä ravintolat ovat tänä vuonna mukana Flow` ssa.

Helsingin Suvilahdessa kannattaa pistäytyä elokuun puolivälin Flow -festivaaleilla, vaikka taiteellinen ohjelmisto ei etukäteen ajatellen innostaisikaan. Musiikillisten tähtien lisäksi paikalla on myös koko joukko suomalaisia tähtikokkeja ravintoloineen. Festarin vanha suosikki Richard McCormick (New York Ninja, Sandro) saa tänä vuonna rinnalleen Tomi Björckin, joka tuo huvialueelle suositun ja kehutun Farang -ravintolansa.

Ja se on vasta alkua. Flow on ollut eturintamassa nostamassa suomalaisten musiikkitapahtumien ruuan tasoa, amerikkalaisen Forbesin mukaan koko maailman festarien.

"Musiikkia tarjoillaan moneen makuun, mutta gourmet -ruoka on se juttu, joka tekee Flow -festivaalista todellisen pioneerin", lehti on kirjoittanut.

Laadun lisäksi tarjolla on myös määrää. Kestohittiravintola Farangin ja festarin suosikkeina viime vuosina olleiden New York Ninjan ja Sandron lisäksi Flow` ssa vaikuttavat tänä vuonna seuraavat syöttölät: pizzeria Alfon`s Pizza, ceviche -ravintola El Ceviche Guero, sushipaikka Käpylän Majakka, vietnamilainen Lie Mi, meksikolaishenkinen Chalupa, "pariisilaistyyppistä katuruokaa tarjoileva" Follow That Truck, vegaaniravintola Sweetie Cart, korealainen Kimchi House, kasvisravintola Soi Soi, korealainen Tres Bones, pääasiassa hampurilaisiin keskittyvä Grotesk, hodareita espanjalaisittain ja aasialaisittain kauppaava Tasty Dogs, thaimaalainen Twisted Street Kitchen, moderni meksikolainen Taco Bot ja Suvilahdessa muutoinkin vaikuttava Lämpö.

Jälkiruokia ja kahvia saa muun muassa Brooklyn Cafe & Brklyn Bakerystä, Kahvila Sävystä ja Good Life Coffeesta.

Lisääkin saatta olla tulossa, festivaalin tiedotuksesta kerrotaan.

Ravintoloiden ruoka- ja juomalistat julkistetaan myöhemmin.

Lue Anakonda.fi:stä myös:

Pet Shop Boys Flow -festareille! Ohjelmistoon myös uusi lupaus

Flow julkisti ensimmäiset esiintyjät: Future Islands, Florence + The Machine

Kenkiintuijottelijan Flow: katso 87 kuvaa festarijalkineista!

Flow -vieras Manics:"Levymme ovat kuin Kain ja Abel!"