Liam Gallagher, uusi biisi Wall Of Glass - katso video

Oasis -solisti Liam Gallagher on julkaissut ensimmäisen soolosinkkunsa. Anakonda.fi jakaa Wall Of Glass -biisin videon.

Se kuulostaa Liam Gallagherilta, se kuulostaa Oasikselta - ja ensimmäisten kuuntelujen perusteella ehkä hieman myös Arctic Monkeysiltä, Last Shadow Puppetsilta ja muulta viime vuosien brittipopilta.

Ja Se tarkoittaa tässä yhteydessä siis Liam Gallagherin uutta, odotettua biisiä. Miltä Gallagher, 44, näyttää uuden Wall of Glass -biisinsä videolla, sen voi jokainen tarkastaa tästä:

Ainakaan video ja biisi eivät varsinaisesti laske odotuksia Liam Gallagherin keikkakunnosta: hänhän on tulossa esiintymään Turkuun 21. heinäkuuta - ensimmäiselle soolokeikalleen ja ensimmäistä kertaa Suomeen sitten kesän 2000 Oasis -yhtyeen Ruisrock-vierailun, ainoan Oasiksen Suomen-keikan. Liam Gallagherin Oasiksen jälkeen viiden vuoden ajan pyörittämä Beady Eye ei koskaan käynyt Suomessa.

Liam Gallagherilta on luvassa sooloalbumi vielä kesän kuluessa.

Liekö uusi musiikki saanut vanhan tulisielun leppymään, sillä pari päivää sitten Liam Gallagher lähetti Twitter -tilillään julkisen syntymäpäiväonnittelun vanhalle kiistakumppanilleen, isoveljelleen Noel Gallagherille. Oasis -kitaristi täytti siis maanantaina 50 vuotta.

FAKTA: Liam Gallagher esiintyy Turun Linnapuistossa Tall Ships Races Music Festivalissa perjantaina 21. heinäkuuta 2017.

Kuva: kuvakaappaus Liam Gallagherin YouTube -tilillä julkaistulta Wall of Glass -kappaleen videolta.

Lue Anakonda.fi:stä myös:

Liam Gallagher keikalle Suomeen - Turussa soi Oasis ja tuleva soololevy