Liam Gallagher keikalle Suomeen - Turussa soi Oasis ja tuleva soololevy

Tall Ships Races Music Festival täydentää esiintylistansa kovalla ja harvinaisella vieraalla: Anakonda.fi:n tietojen mukaan Liam Gallagher saapuu heinäkuussa Turkuun.

Oasis -yhtyeen solistina yhdeksi 1990-luvun suurista rocktähdistä noussut Liam Gallagher esiintyy Turussa kesällä. Liam Gallagher nähdään Tall Ships Races Music Festivalin pääesiintyjänä perjantaina 21. heinäkuuta. Samana iltana esiintyy myös ruotsalaisyhtye Cardigans, seuraavan päivän nimiä ovat Pet Shop Boys ja The Hurts.

Gallagher, 44, on lähtemässä veljensä, Oasis -kitaristi Noel Gallagherin tavoin soolouralle. Noelilta on julkaistu kaksi albumia, Liamilta saadaan ensimmäinen tämän vuoden aikana. Gallagherin Twitter -tiedotuksen mukaan levyn nimi on As You Were.

Levyn julkaisuaikataulua ei ole kerrottu.

Turussa kuultaneen Liamin soolomateriaalia, mutta myös ja ennen kaikkea Oasista. Vielä Beady Eye -yhtyeensä (hajosi 2014) kanssa Gallagher nuorempi tyytyi yksittäisiin Oasis -klassikkoihin, mutta nyt vuonna 2009 veljesten riitoihin loppuneen bändin olennaisuuksia pitäisi tulla enemmän. New Musical Expressin mukaan "Liam tahtoo tarjota faneille jotain, mitä he eivät saa Noelilta."

Ja tietysti Liam pitää kiinni rehentelevästä tyylistään - ja on twiitannut laulavansa Noel -veljen Oasis -biisit "isommin ja paremmin".