Kilpailu: voita kaksi lippua Manic Street Preachersin jäähallikeikalle!

Nyt on kiire - walesilainen Manic Street Preachers esiintyy jäähallissa jo tällä viikolla, keskiviikkona 20. huhtikuuta. Anakonda.fi järjestää kilpailun, jossa yksi onnellinen voittaa keikalle kaksi lippua.

Manic Street Preachers oli 1990-luvun tärkeimpiä brittibändejä. Walesilaisyhtyeen kenties tärkein levy Everything Must Go julkaistiin vuonna 1996 - ja niinpä bändi on nyt tuon klassikkoalbumin 20-vuotisjuhlakiertueella.

Helsingin jäähallissa kuullaan keskiviikon konsertissa tuo levy kokonaisuudessaan - ja paljon muuta tehonsa ja tenhonsa säilyttänyttä Manics -rockia. Vaikka laulaja-kitaristi James Dean Bradfieldillä, basisti-biisintekijä Nicky Wirellä ja rumpali Sean Moorella on bändihommaa yhdessä takanaan jo 30 vuotta, yhtyeen esiintymisessä on jäljellä kaikki sen kultakauden tunnusmerkit: Bradfield laulaa ja soittaa yhä komeasti, Wire on edelleen persoonallinen gootti-glam -ilmestys - ja mikä oleellista, Manic Street Preachersin esiintyminen on aina vaan vimmaisen intohimoista.

Anakonda.fi:n yhdessä Live Nation Finlandin kanssa järjestämän kilpailun ansiosta kilpailuvoittaja seuralaisineen pääsee näkemään Manic Street Preachersin Everything Must Go -juhlakonsertin livenä. Keikkaa varten Helsingin jäähallista on somistettu tiivistunnelmainen Black Box -konserttisali.

LIPUT OVAT ILMAISET, mutta kilpailuun osallistuakseen täytyy tehdä kaksi asiaa:

1) tykkää Anakonda.fi:n Facebook -sivusta tästä ja jaa tämän kilpailun linkki

2) lähetä sähköposti osoitteeseen info@anakonda.fi ja kerro viestissäsi, mihin kesätapahtumaan aiot osallistua tulevana suvena. Lyhyen perustelunkin saa kirjoittaa, jos kintaissa vain on virtaa. Viestin tunnukseksi "Kaikki menköön!"

Everything Must Go -albumin voi kuunnella Spotifyn kautta tästä:

Fakta: Manic Street Preachers - Everything Must Go 20th Anniversary Helsingin Jäähallin Black Boxissa keskiviikkona 20. huhtikuuta 2016. Lisätietoja tästä.

Lue Anakonda.fi:stä myös nämä Manic Street Preachers -jutut:

Flow -vieras Manics -James: "Levymme ovat kuin Kain ja Abel!"

Manic Street Preachersin laulaja Helsingissä:"Olen nähnyt Suomen muuttuvan"